Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Dzień milutko spedzony Odwiedzinki Braciszka Potem pojechalismy do mojej starszej siostry na obiadek I przyszły mi ciuszki z wygranej aukcji 
Cytat:
Napisane przez nowa8686
Dzień dobry.
I witam się w 24 tygodniu 
|
Gratki za kolejny tydzień 
Cytat:
Napisane przez Lunnas
Hej Dziewczyny
Wczoraj skończyłam sesję więc teraz będę częściej się odzywać w końcu.
W prawdzie mam jeszcze dwa egzaminy do poprawy ale jakoś to będzie.
Wczoraj jak byłam na egazminie dzwoniła do mnie położna i dopiero dziś udało mi się do nich dodzwonić ... Ostatnio miałam te wszystkie zaległe badania krwi robione i glukozę. Położna sprawdziła moje badania i mówi że wszystkie badania są w normie tylko Toxoplazmoza podwyższona  teraz panikuję nie wiem co mam myśleć.. kazała mi jeszcze raz zadzwonić o 12 więc czekam  prawdopodobnie będę musiała powtórzyć badania ale cały czas mi chodzą najgorsze myśli 
Nawet nie wiem co to może znaczyć dla Małego 
Przepraszam że tak tylko o sobie, ale na razie to siedzę zapłakana 
|
Kochaniutka nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze  
Cytat:
Napisane przez Malutka2509
No i rozłożyło mnie na maksa 
zapchany nos, nie mogę połykać i łzy same lecą..
Wiec cały dzień w łóżku brrr
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------
|
Ja również Tobie gratuluję następnego tygodnia, lecą te dni jak szalone a z kolei mojej znajomej która jest miesiąc do tyłu ode mnie mówi że jej strasznie sie dłuzy ta ciąża...
Cytat:
Napisane przez Lilotka
A mnie głowica boli dziś
Własnie sie leczę kawką i ciastem
Może też na basen skoczę 
|
Mnie tez od rana trochę czacha pulsuje.. ale jakoś daję radę. tez lecze się kaffffką 
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
Cytat:
Napisane przez nowa8686
Czyli dlatego nie odbierala. A ja gotowa na basen, dodam fote tu a co tam. Nie wstydziocham sie hehe
|
A czego można się wstydzić mając taką suuuperaśna figurkę i taki sliczny brzucholek
|