Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Witam sie popoludniowo 
Zrobilam zupke wiosenna i gulasz pierwsze danie juz wszamane a drugie zjemy pozniej bo brzuszki juz napchane hehe 
Z tymi materacami to jest kwestia mega dyskusyjna, bo ile rodzicow i rodzaji materaca tyle opinii. A prawda jest taka ze na kazdy mozna powiedziec cos zlego np. W gryce podobno te robaki sie zdazaja, kokos czesto uczula, pianka moze byc nie odpowiednia gruboscia lub samym rodzajem, lateks jest drogi... i tak mozna wymieniac w nieskonczonosc.
Trzeba wybrac to co nam pasuje a w razie W poprostu potem zainwestowac w inny. No nigdy nie wiadomo na jaki egzemplarz sie wtrafi i jak dziecko bedzie tolerowac dany material. Takze nie popadajmy w przesade i dobierzmy taki jaki uwazamy w tej chwili za dobry 
Asiu ja tez mam tak w nocy ze mnie boli przy przewracaniu na drugi bok dlatego musze sie pilnowac i robic to delikatnie a z sikaniem to nic mi nie mow hehe 
Agness ja mam odkurzacz samsunga, nie pamietam jaki model, musialabym luknac. Nie byl jakis drogi bo ok 270zl. Mi najbardziej zalezalo na tym aby nie bylo workow wymiennych a tym bardziej tych stalych co sie tylko trzepie i zaklada z powrotem. Chcialam miec pojemnik plastikowy do ktorego sie caly ten brud zbiera a ja moge w kazdej chwili wyjac go, oproznic i wlozyc z powrotem a w razie potrzeby jeszcze umyc. Jestem z niego zadowolona
|