2014-06-29, 14:27
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Napisane przez anesh_
Moja mama ma.super odkurzacz - piorący, po prostu rewelacja. Marze o takim  .[COLOR="Silver"]
|
No tak... piorący fajny, tylko swoje też kosztuje, a teraz i tak dużo wydatków jest więc zadowolimy się zwykłym 
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Teraz szybko jasno się robi, ciepło jest i może dlatego 
Ja wstałam dziś 4 razy, ostatni raz po 7 i byłam już taka wkurzona, że nie zasnęłam.
Pomęczę Was jeszcze, a macie tak, że czasem jak się przekręcacie z boku na bok czujecie taki dyskomfort, jakby mięśnie brzucha bolały? Nie umiem tego opisać, ale czasem czuję jakby mi się naciągało coś tam i jest to mało przyjemne.
|
Asia19x też tak niestety mam - przekręcenie się w nocy na drugi bok jest dość ciężkim i długim zadaniem...
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47087342]O... super pomysł, gdzie się wybraliście? Wieki już pociągiem nie jeździłam 
Też tak mam Czasem się zapomnę i przekręcę się szybko, w zasadzie to przerzucę na łóżku i wtedy mnie złapie taki chwilowy ból, po dosłownie 2-3 sekundach przechodzi. Ale tak to staram się przekręcać powoli 
U mnie wczoraj na urodzinkach mi rodzinka mówiła "ale się zmieniłaś..." liczyłam na jakiś komplement, ale nic z tego, usłyszałam tylko "no ale tak to jest, dziewczynki odbierają urodę" A ja się kurde specjalnie umalowałam wczoraj no [/QUOTE]
dzanet2108 nie ma to jak rodzinka ja ostatnio usłyszałam od swojej coś podobnego i w sumie to może mieli rację... gdyby mi tak powiedział kto inny, to bym się obraziła ale akurat z tego, to się śmieję 
Cytat:
Napisane przez aisa84
A to jakiś błąd na stronie bo worek jest większy  cos około 3 litrów bo to ten sam worek co wchodzi do innych modeli nawet tych dużych electroluxow  możesz sobie spojrzeć na inne Electroluxy i tam sa te same modele worków a pojemność juz większa napisana
Np. ten ...
http://www.electro.pl/Odkurzacz_ELEC...B-s726265.html
On jest cudownie cichutki i baaardzo mocny  worki te same a pojemność juz napisana 3,5  ten jest cudowny normalnie  podejdź do sklepu zeby Ci go włączyli to nie bedziesz chciała innego  tylko cena wyższa a w sklepie jeszcze wyższa...a i nie można sugerować sie napisana na silniku mocą bo czasem te 1800 wychodzą mocniejsze niz te 2200...ale to juz długa historia budowy silników
Resztę nadrobie pózniej bo tz marudzi, ze tylko sie gapie w tel
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
aisa84 dziękuję ślicznie za pomoc 
Cytat:
Napisane przez Asia19x
|
Asia19x ja zrezygnowałam z gryki - podobno za twarda, bywa, że dzieci nie chcą na niej spać, no i zdarzało się, że robaki jakieś się w niej wylęgały i gryzły dzieci... niemniej jednak niektórzy kupują i też nie narzekają jaki by nie był to będzie miał i dobre i złe opinie
|
|
|