Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ralph-Lauren perfumy ohyda. O pomoc wołam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-05, 08:27   #6
Sinthia
Przyczajenie

Smile Dot.: Ralph-Lauren perfumy Ochyda.O pomoc wołam

1. No ja narazie z rozlewni perfum korzystam.Tak jak mówiłam, boję sie wydac pieniądze na coś co w domu okaże się nie tym co chiałam,tak jak ten mój Ralph.A może któras miała oryginał?Czy az tak bardzo oryginały różnią się od tych z rozlewni?

Druga sprawa:
Prosiłam jeszcze panie Wizażystki o pomocw określeniu mojego gustu.Podałam nazwy perfum, które mi odpowiadają.Może ktoś pomorze?

Wszystko napisałam gość chaotycznie- no taka chyba jestm.

Trzecia sprawa:
Pytałam tez o escade i Lolitę.Czy uwazacie ,że mogą mi pasować?Jestem zbyt impulsywna i pisałam,że potrzeba mi wyciszenia, spokoju, aby perfum mnie utulał, ogrzewał tak jak to robi RUSH 1,2, Lascosta zółta, mex żółty,5 aleja....
Myslicie ze Escada czy Lolita spodobają mi się?

Czwarta sprawa:
Pisałam tez zeniedawno(tez w rozlewni) kupiłam dwa zapachy na sprobowanie. Cindy Crowfort Black i Presilli Presley Indiana Summer.
Któras z Was może je miała? Zawiodłam się róznież na nich, ale nie az tak jak na Ralphie. Nie potrafię już dobrac sobie perfum. Mojemu męzowi ta Indiana Sumer podoba się w miarę.ale dla mnie tez te zapachy są na miarę Ralpfa, mdłe jakis, duszące, zimne, nie ogrzewają mnie i nie wyciszają.

Może teraz da się odczytać mój post?

Abym nie zakładała kolejnego postu,to na marginesie zapytam:
A) Co polecacie do 60 letniego ojca? Ostatnio kupiłam mexa granatowego- podobał się, tata uzywał Brutala, whisky białe, w sumie takie mocne wody kolońskie. Planuję cos mu kupić ale nie wiem w jakim kierunku się udać.

I jeszcze jedno.
B) Dla męza jakiś zapaszek polecicie? On uzywa i uwielbia Dolce &gabbana.Ożeiający,Ter az Gucci pour homme ma, bardzo mocny, kościelny z kadzidłem zapach.Sliczny. Uwielbia Jooop czrwony(mnie on muli), i szry Hugo Boss.Jak myslicie w jakim kierunku iśc na poszukiwania?
Dziękuję za cierpliwość