2014-06-29, 14:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Cytat:
Napisane przez IsiaG
Hej!
Krzywo nie, bo umiem się posługiwać poziomicą. Jakby co, to służę pomocą.
A wiesz, że koło nas jest miejscowość Pszczółki???
Czemu głupio? Nam bardzo miło. Pierwszy cykl?? No to będzie jechane...  , super, że dołączyłaś do nas Aniu.
Oooooo, MAM URLOP!!!!  juhu!!!
Pewnie, że będę odpoczywać, będę jeździć na rowerze z mężem i Lidzią w foteliku , tu są piękne tereny na takie spacery i wycieczki. Będę rozkoszować się porankami i tym, że nie muszę wstać.
Dziś trochę popieliłam i zrobiłam pranie. A, i bawiłam się z Lidką w piaskownicy.
|
Zazdroszczę urlopu... My z Tż chyba dopiero na wrzesień planujemy 
SOPHIA - Super, ze mała troszkę lepiej 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------
Cytat:
Napisane przez lady_malgo
No to mam nadzieję, że ta bakteria nie ma żadnego wpływu na ewentualne starania, ivf i ciążę. No i że na refundację szybko uda się zacząć całe przygotowania i proces 
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------
No masakra jakaś !!  Powinni Ci go usunąć chamy jedne i byłby spokój
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
A tak w ogóle to się witam z rana, niewyspana, choć spałam z 10 godzin ...
Wywaliło mi wczoraj podwójną opryszczką na ustach  boli, piecze, swędzi. Gardło mnie boli... zastanawiam się, czy to od tego głupiego enkortonu czy co?!
Witam TROJANOWSKA ! Fajnie, że dołączyłaś 
|
Współczuje opryszczki, polecam te plasterki compeed przynosza troszkę ulgę
Dzięki za powitanie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Julek - 10.05.2015r. 21:40
pierogowamama.com
|
|
|