Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-29, 14:48   #219
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Hej!

Krzywo nie, bo umiem się posługiwać poziomicą. Jakby co, to służę pomocą.
A wiesz, że koło nas jest miejscowość Pszczółki???

Czemu głupio? Nam bardzo miło. Pierwszy cykl?? No to będzie jechane..., super, że dołączyłaś do nas Aniu.

Oooooo, MAM URLOP!!!! juhu!!!
Pewnie, że będę odpoczywać, będę jeździć na rowerze z mężem i Lidzią w foteliku , tu są piękne tereny na takie spacery i wycieczki. Będę rozkoszować się porankami i tym, że nie muszę wstać.
Dziś trochę popieliłam i zrobiłam pranie. A, i bawiłam się z Lidką w piaskownicy.

Zazdroszczę urlopu... My z Tż chyba dopiero na wrzesień planujemy

SOPHIA - Super, ze mała troszkę lepiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
No to mam nadzieję, że ta bakteria nie ma żadnego wpływu na ewentualne starania, ivf i ciążę. No i że na refundację szybko uda się zacząć całe przygotowania i proces

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

No masakra jakaś !! Powinni Ci go usunąć chamy jedne i byłby spokój

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

A tak w ogóle to się witam z rana, niewyspana, choć spałam z 10 godzin ...
Wywaliło mi wczoraj podwójną opryszczką na ustach boli, piecze, swędzi. Gardło mnie boli... zastanawiam się, czy to od tego głupiego enkortonu czy co?!

Witam TROJANOWSKA ! Fajnie, że dołączyłaś

Współczuje opryszczki, polecam te plasterki compeed przynosza troszkę ulgę

Dzięki za powitanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora