2014-06-30, 13:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
hello! My may w domu armgedon...ale w 80% s[akopwani,Kacper ,nmiej zaklastarzony, Tż wczorasj z temp dzis juz nie,czekamy do wieczora jak nie skoczy-jezdziemy,jak skoczy przekladamy na jutro lub pojutrze, bo za daleka trasa na 38 stopni goraczki.U nas K zaczyna co raz więcej gadac...Osttani hicior:
-Kacper, coś śmierdzi?kto zrobił kupę?
-pupa
QUOTE=achna79;47091870]Dobry wieczór 
E tam nie ma Fajne miasteczko, super droga do Darłówka między wiatrakami a nad morze jeździ się smażyć dupsko na plaży A po atrakcje można podjechać do innych miejscowości. W Darłowie z tego co kojarzę jest ffajny park wodny i niedaleko w jakiejś wsi koniki są.
Tż stwierdził, że on jednak chce na wakacje. Na 4 dni coprawda ale zawsze I właśnie do Darłowa Muszę znaleźć jakiś fajny nocleg. Klementyna, a Wy gdzie się zatrzymujecie??
D[/QUOTE]
My od znajomej znajomych wynajmujmy mieszkanie 2 pokoje za 35zł/doba:d wiec prawie darmo...ciekawe tylko jakie warunki beda, spytałam tylko czy odkurzacz jest, zeby katar odciagac ;p
Cytat:
Napisane przez cathlyn
Idę spać, padnięta jestem. MOże się w końcu wyśpię.
Wspomóżcie jeszcze na koniec - ktoś zamawiał kalendarz ze zdjęciami? Chciałam taki , żebym mogła sama wybrać zdjęcie na dany miesiąc + żebym mogła przy datach coś powpisywać - w zeszlym roku kupilam na all - jakosc swietna, ale sie nameczylam z datami i zdjeciami, bo program jakis skomplikowany byl
|
ja, ale dali Bóg nie wiem skąd...
Cytat:
Napisane przez achna79
Dzień dobry:
Na dodatek posiałam gdzies kluczyki od auta i nie wiem gdzie 
Próbuje odtworzyć całą sytuację i pamiętam jak brałam kluczyki z wieszaka i potem czarna dziura ... następne ujęcie to jak ładuje torbę pod wózek (brałam kluczyki bo wózek w bagażniki był). Co zrobiłam z kluczykami nie wiem  Przeryłam torbę 3 razy i nie ma. Musiałam chyba gdzies zgubić  Tż nie będzie zadowolony, oj nie, szykuje się kolejna awantura
dziło. W ogóle Mikołaj ma w głębokim poważaniu wszelkiej maści maskotki.
|
oołi co znalazly sie klucze?Przynajmniej bedzie powód dogodzenia się;p
Cytat:
Napisane przez pani22ka
j
Mój syn stoi wciąż koło drzwi (z butami w ręku) i muczy, kwiczy i pieje  I w kółko opowiada o pobycie na wsi: dziadzia brummm baba mmm (kwik) etc...
pokazuje jak dziadek kosił, jak robiły kurki itp...
aż żal doopę ściska 
|
ale mądraliński....moze wpadne jeszcze się pożegnac,ale jak nie (jesli w ogole dziś pojedziemy) to do przeczytania dziewczynki
|
|
|