2014-06-30, 19:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Napisane przez Skarfejs
Chyba sama powinnaś wiedzieć co wolisz studiować? To Twoje życie i kierunek studiów powinien być Twoim wyborem.
No ale ja jestem dziwna i nie rozumiem jak można pytać o istotne życiowe kwestie ludzi na forum internetowym 
|
Zrozum, że czuję się trochę rozdarta wewnętrznie- z jednej strony wiem, że poradziłabym sobie na administracji i miałabym szanse na pracę bez większego problemu, z drugiej strony- chciałabym studiować ekonomię, bo daje lepsze perspektywy i jest kierunkiem bardziej rozwojowym, lecz obawiam się, czy sobie poradzę. Poza tym, chociaż nie sformułowałam tego wprost- to chociażby po obszerności opisu widać, co wolałabym studiować, jednak zadając to pytanie liczyłam na to, że ktoś odpowie, czy z moimi zdolnościami, ale też i niektórymi "ubytkami" w wiedzy (m. in. brak styczności z matematyką na poziomie rozszerzonym i zainteresowań np. notowaniami giełdowymi) według niego mogę sobie poradzić 
Uważam, że forum jest właśnie od tego, żeby móc o coś zapytać, uzyskać jakąś poradę. Lubię poznawać opinie innych osób, które studiują dany kierunek i mogą powiedzieć o nim coś więcej, niż wyczytam z informatora. To, że zadaję tutaj jakieś pytanie, nie oznacza, że zaraz wezmę kartkę i długopis i podliczę ile głosów jest za administracją, a ile za ekonomią i postąpię zgodnie z wolą większości. Doradzać nie znaczy decydować.
Qu'on peut changer l'histoire.
Edytowane przez Thumbelina9512
Czas edycji: 2014-06-30 o 19:46
|
|
|