Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-05, 11:50   #1104
13ryjek
Rozeznanie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
No wiec u nas nie ma MeMeMe Dowiedzialam sie, ze jest tylko w wybranych Superdrugach. Trza bedzie do Leeds sie wybrac

Hoola jakos nie kusi zbytnio, bo mam kilka bronzerow (ulubiony to chyba Cargo), a takiej brzoskwinki niet

No to co z tym Cliniquiem, nikt mi nie wyjasni? (bo mnie kusic zaczyna )

Flamingo (tez Benefit) do ciala tez jest fajny, ma bronzujaco-rozowawy odcien(cos jak Dallas) i mnostwo drobniutenkich drobinek, swietny na letnia impreze. Tylko po czasie zaczyna bardzo brzydko pachnac w butelce. Moze byl juz przeterminowany, nie wiem...ale nie wszytskie tak pachna, wiec uwaga.

Polecam Wam tez goraco ogromniasty krem do ciala Just Pink z Nexta. Zwykle bardzo sceptycznie odnosze sie do takich ubraniowaych marek, ale on jest naprawde swietny! Bardzo ladnie pachnie i daje na ciele taka delikatna poswiate...Ma w sobie malusienkie drobinki. jest ogromny i kosztuje 5 funtow.

Bee jeśli chodzi o maczek Clinuque to ja go kupiłam na poczatku, jak tylko sie pojawił. Przyznam , że przyciągnął mnie jego wygląd Lubię takie błyskotki kwiatki, wszystko co błyszczy.
Teraz jednak jestem z niego ogromnie zadowolona. Daje śliczny kolor na policzkach dodatkowo zostawia satynową poświatę. Dany na całą buzię ślicznie ją ożywia. Lubię kosmetyki Clinique za bezpieczny skład. Jestem alergikiem więc to dla mnie ważne. Kupiłam 10 Benefit ,jest super ale skład okropny testuje na razie zobaczymy czy mnie nie wysypie.
13ryjek jest offline Zgłoś do moderatora