Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-01, 11:46   #279
bazile
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hej u mnie co do połogu już of kilku dni na zmianę mam sucho albo lekkie plamienie. Tak wiec przytulanie mamy za sobą. No i wczoraj pękła nam gumka nie sądzę żeby coś z tego wynikło ale jakoś niepokój jest
u mnie jest podobnie.Tak samo mialam z Szonem.Szybko mi sie zakonczylo.Teraz lekka plamka po calym dniu.
Anteria nie chce Cie straszyc,ale powinniscie sie jeszcze wstrzymac.Do 6 tyg po nie powinno sie dzwigac,przesilac i bzykusiac tam wszystko musi dobrze wrocic na miejsce,zeby na przyszlosc mogl dobrze sie Ktosik jeszcze tam zagniezdzic
ja teraz nie mam wyjscia i troche naginam sie z dziwganiem,ale staram sie wszystko inne trzymac w zakazach
Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doczytałam ale na razie nic nie napisze, wpadłam tylko prosic o kciuki - mam dzis wizyte, i bardzo, bardzo bym chciała zeby zrobili mi USG, zeby się wyjasniło co z tym krwiakiem, i zebym zobaczyła serduszko.... Trzymajcie kciuki plissss!
Buziaki i miłego dnia!
wielkie
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Hej mordeczki

Na test nasikałam ale jedna krecha... pocieszam się, że to może jeszcze za wcześnie...
na pewno za wczesnie,trzymam kciuki za czwartek.I szybkiego powrotu do zdrowia.
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hej babki - melduję, że żyję
Proszę o Wasze cudowne, magiczne kciuki żeby serduszko, które ostatnio biło, biło nadal
mega wielkie aczkolwiek,wszystko jest ok my to wiemy

bazile jest offline Zgłoś do moderatora