2014-07-01, 11:46
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
Hej u mnie co do połogu już of kilku dni na zmianę mam sucho albo lekkie plamienie. Tak wiec przytulanie mamy za sobą. No i wczoraj pękła nam gumka nie sądzę żeby coś z tego wynikło ale jakoś niepokój jest
|
u mnie jest podobnie.Tak samo mialam z Szonem.Szybko mi sie zakonczylo.Teraz lekka plamka po calym dniu.
Anteria nie chce Cie straszyc,ale powinniscie sie jeszcze wstrzymac.Do 6 tyg po nie powinno sie dzwigac,przesilac i bzykusiac tam wszystko musi dobrze wrocic na miejsce,zeby na przyszlosc mogl dobrze sie Ktosik jeszcze tam zagniezdzic
ja teraz nie mam wyjscia i troche naginam sie z dziwganiem,ale staram sie wszystko inne trzymac w zakazach
Cytat:
Napisane przez margot_2012
Dziewczyny, doczytałam ale na razie nic nie napisze, wpadłam tylko prosic o kciuki - mam dzis wizyte, i bardzo, bardzo bym chciała zeby zrobili mi USG, zeby się wyjasniło co z tym krwiakiem, i zebym zobaczyła serduszko.... Trzymajcie kciuki plissss!
Buziaki i miłego dnia!
|
wielkie 
Cytat:
Napisane przez lady_malgo
Hej mordeczki
Na test nasikałam ale jedna krecha... pocieszam się, że to może jeszcze za wcześnie...
|
na pewno za wczesnie,trzymam kciuki za czwartek.I szybkiego powrotu do zdrowia.
Cytat:
Napisane przez kwitka13
Hej babki - melduję, że żyję
Proszę o Wasze cudowne, magiczne kciuki żeby serduszko, które ostatnio biło, biło nadal
|
mega wielkie aczkolwiek,wszystko jest ok my to wiemy