Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-01, 11:47   #1683
gosiakk23
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Dzień Dobry mamusie Ja juz po glukozie wróciłam i wcinam sńiadanko biały twarożek z kajzerką Ale byłam głodna!!! Wysiedziałam się tam 2,5h ale glukoza w normie na czczo -81, po 1h-134, a po 2h-124.
Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
hej dziewczęta my już też po wizycie Fabcio został Fabciem cały zdrowy po 5 paluszków u stóp i rączek Mały przystojniaczek nam rośnie Lekarz ocenił że młody urodzi się z średnią wagą nie będzie duży … w sensie wagowo Póki co dalej jest w położeniu pośladkowym ale lekarz powiedział że ma jeszcze czas na zmianę więc narazie nie panikuję U nas też mały akrobata się zapowiada
Zdjęcia Wam wrzuce jak tylko zgram je na kompa ale dostaliśmy chyba z 30 wydrukowanych zdjęć i do tego płytka DVD z filmikiem!

Dziewczyny wszystkie wizytujace dzisiaj ciesze się że z Waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku , zresztą inaczej być nie mogło Nasze wizażowe kciuki działają cuda ))
Super że Fabcio jest cały i zdrowy!!! Czekam na zdjęcia i jak dużo ich porobił!!!
Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
HEJO

Wczoraj kupiłam pierwsze rzeczy dla mojego maluszka
Zaspokoiłam trochę "apetyt" na zakupy! Byłam w kinie na transformersach i pojadłam fast foodów

Dziś w związku z deszczową pogodą przesiedziałam część dnia na allegro, wiem już jakie chce łóżeczko, materac, pościel, kocyk, butelki i inne akcesoria

i chciałabym, żeby mi ktoś zasponsorował wózek quinny moodd
Śliczniusie!!!
Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość
Super wyglądacie! I w tle chyba nowe łoże?
Tak łoże na którym sie wysypiam
Cytat:
Napisane przez Lunnas Pokaż wiadomość
Witam się w 28 tygodniu
Mały świętuje od rana, kopie ciągle w pęcherz więc od 4 nie śpimy

kasiamagda23 śliczne ciuszki
Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt Kciuki wizażowe działają cuda
Gratki za kolejny tydzień!!!
Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Cześć laseczki,

Ja od rana dostałam wiadomość od kuzynki TŻta, że urodziła dzisiaj w nocy w ....uwaga.....pół godziny Duża dziewczynka, bo prawie 4 kg wagi i 57 cm, ale mama też duża, więc to pewnie dlatego
OOOoo raju jak szybciutko!!!!! Pozazdrościć!!
Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Dzien dobry. My tez nie spimt bo dyskoteka w brzuchu. Trzeba sie zabrac na sniadanie. Na obiad pierogi z jagodami a o 16 dentysta hihi

Lunnas brawka za tydzien. Ale bym juz chciala chpciaz/ten 28 tydz

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Coffe szybki poród , fajnie
Pierogi z jagodami mniam!!! Musze też zrobić koniecznie. ja dziś na obiad domowa pizza Mąż ma wolne więc zaszalejemy
Cytat:
Napisane przez agnieszkakr1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Gratuluję Wszystkim Mamuśkom wczorajszych wizyt.
Dzisiaj ja wybieram się na kontrolę. Proszę o wizażowe kciuki.

za rozpoczęty tydzień.

To poród jak marzenie, też tak chcę
3mam kciukaski za dzisiejszą wizytę!!!!
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora