2014-07-01, 11:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax
Pomyśl ile jeszcze do porodu  będziesz małą beczułką
Moje się czasem wypycha  i też zaboli szczególnie jak chodzę,o matko...
Wiesz jak mi się dziwnie czyta jak piszesz"moja"  jakoś zawsze kojarzyłam Cię z chłopcem a tu nagle taka zmiana
Ale mi dobrze,dopiero śniadanko  mogę się dzisiaj polenić caały dzień 
|
Moja dzidzia 
Ja tez jeszcze jakos nie wierze, czekam na wizytę i dopiero sie przekonam jak pokaże krocze 
Cytat:
Napisane przez anesh_
Teraz przed nami dwa miesiące w których będziemy rosnąc najszybciej... Niestety...
Ja dostalam od znajomej dwa worki ciuchow i tam były cztery pary spodni, krótkie spodenki i spódnice, także jestem zaopatrzona do kona. Najbardziej podobają mi się dwie pary spodni bawełnianych (chyba), a u gory maja takie gumy,ale nie takiue na całość tylko po bokach. Ogólnie bardzo się sobie podobam w tych spodniach.
A dziś bardzo miłoo zaskoczyl mnie pewien pan, raz go spotkałam i o cos pytał, a potem go drugi raz spotkałam. Zaczęło kropić,więc 'biegłam' z Majka do domu. I mówi do mnie:
- Oj malutka się denerwuje,
A ja na to:
- Nie chce jej się biec,a ja nie chcę by w razie czego zmokła.
Zamieniliśmy jeszcze kilka zdań, i PAN się pyta ile mała ma. Mowie,ze prawie dwa latka,na oin na to- OOo to duża jest,ale to chyba nie po mamie.
No tak mnie zaskoczył,że aż mnie zatkało. Mój mąż uważa, że gruba jestem,a obcy mówi (widąc, że jestem w ciąży), ze wcale duża nie jestem. No chyba,ze mu o wzrost chodziło...
|
A to mialas szczescie z tymi ciuchami 
Ja to sie wogule ciesze, że nie jestem w ciazy w zimie bo to by bylo juz u mnie przegięcie na maxa bym musiala kurtke w rozm. 50 kupic a tak to jakas bokserka, spodnie, sandały i już
Mam tylko nadzieje, że brzuch urośnie mi juz tylko troszeczę, tzn. mala przemieci sie na gore i już
Ale leggi trzeba kupic i tuniki dłuższe, bo na szkole rodzenia tez cos musze miec aby wygodnie siedziec 
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika  Nasze szczescie
|
|
|