Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-01, 11:41   #2125
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o wymeldowanie...to niestety ale właściciel mieszkania może to zrobić. Moja matka wymeldowala moja 18-letnią siostrę.
Sytuacja bardzo ciężka. Ale ja bym walczyła. Faktycznie może jakiś dom matki. Zasiłek przysługuje, alimenty, dasz radę. Wiem że łatwo mówić. Kochasz swoje dziecko i całe życie będziesz się obwiniac jeżeli oddasz. Nie daj się i walcz kochana. Wszystkie wierzymy że wybierzesz tą najlepszą dla Was opcję.

Przypomniałam sobie wczorajszy tekst babci..... Byłam u niej na chwilę, wróciłam do domu i dzwoni z tekstami. Tobie chyba ciężko jest. Jesteś jakaś duża, spuchnieta, tak ciężko sir ruszasz... Nosz kurde nie no wcale nie było mi ciężko chodzić jak Mały naciskał na pęcherz i ledwo szlam...a tak ogólnie to co to że tekst że jestem duża mam być szczupła itp w ciąży?? Wrrr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U mnie w wiosce dalej np rodzice wyrzucili corkie niepelnosprawna ale jej dziecko zabrali ale też urodziła niepełnosprawne dziecko. Synów swoich też wyrzucili....
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora