Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-02, 06:12   #2007
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hejka!

Ano żyję, nie sądziłam,że jeszcze mnie ktoś pamięta heh dlatego nic nie piszę, a podczytuję czasami wieczorami
Milenka ma się bardzo dobrze, taki mały dzikus z Niej wyrósł, mega wesoła dziewczynka z Niej! Raczkuje po całym mieszkaniu, wstaje , staje bez trzymanki na 5 sekund i spada na dupkę gada sobie , powtarza po nas różne głupoty np. pierdzi buzią, robi "buc" o moją głowę, tańczy, robi hop-hop, no jest przezabawna za to "papa" albo "brawo" zrobić nie umie, tylko się na nas patrzy i się śmieje:P zasypia codzinnie o 19.30, ale budzi się jeszcze raz na mleczko, na szczescie potem zasypia i śpi do tej 8
Na jedzenie zbytnio nie ma czasu, bo przecież musi szybko przejsc na raczkach do drugiego pokoju czy zjeść kawałek gazety:P
Zdrowa jest, na ostatniej wizycie miala 7500g i 69cm, wiec mała kruszynka z niej

pozdowienia dla wszystkich!
jejku jaka kruszyneczka chyba najdrobniejsza na watku a kucyk słodki
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
wlasnie przezylam najwiekszy dramat nocny odkad Maciej sie urodzil.
jestem tak roztrzesiona ze nie wiem coze sobazrobic.
o maly wlos bysmy juz na pogotowie jechali
teraz usypia mi w ramionach ale nadal nie jest dobrze

a ja rycze z nerwow
looo matko
co się stało

ja wymiękam ....seba znowu zaczyna dzień o 4 rano do 4;30 miałam jeszcze nadzieje że zaśnie z nami w łóżku ale niet obudził adriana i w sumie nie śpimy od 4;45 wszyscy ....million razy wstawałam w nocy a teraz śpie na stojąco i pije kawe bez cukru bo taka bieda w domu teraz łobuz śpi

---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

aa zapomniałam napisac że wczoraj zrobiłam sobie spontaniczny wypad z chłopakami do koleżanki która ma synka starszego od sebka 2 dni i druiego młodszego o d adriana o 20 dni wiec koledzy jakich mało ale jej synekw porównaniu do sebcia to kruszynka...ma takie malutkie rączki a sebek łapki i stopki o cały duży palec sebcia mniejsze ale za to ma o wiele wiecej włosów ....aż sie jej t. pytała czy obcinałam już sebka a ja mówie ze on taki łysolek....jej mina bezcenna
i zwiedziłam jej domek/ zaczełyśmy budowe mneij wiecej w tym samym czasie ale nam daleko do niej / ....jejciu już wszedzie płytki ułożone i elewacja itp no cód miód

brakowało mi takiego spontaniczego wyjścia z domu
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora