Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-02, 14:14   #4611
Iwoka
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
Byłam dziś w B i chciałam paluszki drugie za grosz kupić i pytam się czy można jakiekolwiek czy muszą być tylko z solą, bo chciałam juniory, a one w ogóle nic nie wiedziały sprawdza mi na kasie mówi, że każda w chodzi po swojej cenie, poleciały w trzy do innej kasy i jedna do mnie krzyczy na cały sklep, że muszę kupić 3 żeby jedną dostać za grosz, tłumacze jej, że druga jest już za grosz, a ta mi tłumaczy znów to samo podziękowałąm, zapłaciłam za zakupy i poszłam
dzwonię do kumpeli, czy kupowała w swojej - innej niż ja byłam - i kupiła 4 paczki i 2 za 1gr w jednaj wchodzi dobrze, a w drugiej inaczej miałyście taką sytuację? jawne naciąganie, skoro w necie jak wół oferta.....
ta moja B się spaprała,. nic w niej prawie nie ma, zero jakiś plakatów....przestanę tam chodzić
Ja nie brałam, ale jakiś pan przede mną kupował jedno opakowanie to kasjerka od razu mu powiedziała, żeby sobie dołożył drugie, bo to tylko grosik różnicy. Dodała też, że nie musi brać tej samej wersji, ale wybrać z trzech dostępnych.

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora