Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Flirt i przeszkody, co zrobic zeby on zachował sie tak jak chcę.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 11:58   #8
ichime
Przyczajenie

Dot.: Flirt i przeszkody, co zrobic zeby on zachował sie tak jak chcę.

Chyba musze klika rzeczy wyjaśnic Zdobyc, nie w sensie odhaczyć na mitycznej liscie OBYDWOJE jasno dalismy sobie do zrozumienia,ze mamy na siebie wielka ochote i bardzo chetnie przeszliśmy by do jakiejs erotycznej aktywnosci.
Wiec ja chce aby do tego doszlo, piszecie, ze coz prostszego, chlopak chetny, zdeklarowany... Wlasnie ,tylko od swojego powrotu milczy a ja , z racji ze wczesniejszy kontakt zainicjowalam( akurat w zupelnie neutralnej kwestii, a ze sie rozwinelo jak rozwinełoo to zasługa nas obojga).
Wiec ( moze to smieszne rozkminy w tym akurat momencie) ale chce zeby to on domknął ta sprawę.
Przypuszczam,ze dla wieluuu kobiet sprawianie ze facet zrobi to co chcą, to banał, ale jak juz napisałam mam mało doświadczenia

Co do kwestii skrzywdzenia kogos, to na ja pewno go nie skrzywdze, to absolutnie antyzwiazkowy typ Ktos sie martwi ze ja moge bys skrzywdzona,jasne zawsze jesttakie ryzyko, ale nie chce tracic zycia na obawy poza tym nie mam 20 lat i nie wpadam w uzaleznienie emocjonalne to meskie gacie beda dla mnie miłe, z czasem trudniej sie zakochac, zapewniam
pozdrawiam
ichime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując