2014-07-03, 12:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Maj -Czerwiec 2014
Cytat:
Napisane przez kasian86
Justiwi, Asia cudne chlopaki 
Asia a Piter juz jaki dlugi, Toska duzo krotsza w odniesieniu do tego lezaczka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
a ile tosia miala przy urodzeniu> mój 56 cm
Cytat:
Napisane przez naiat
Hej, można dołączyć?
Na poczekalni pisałam bardzo rzadko z braku czasu, teraz czasu też niewiele ale przynajmniej na nocnych karmieniach mogę pisać 
|
no jasne. ja bo akurat jak w nocy karmie, to nawet nie patrze w strone telefonu. byle szybciej w kimę :P
Cytat:
Napisane przez Light Limara
Ale słodki i jaki już długi 
Fajne macie te leżaczki...
Ja mam używany z fb bujaczek, który nie działa- ma się sam bujać. Więc siedzę na necie i nogą bujam
No to może ja też wrzucę zdjęcie. Wczoraj Aleks był ważony i waży 5,6 kg, 61 cm (2 miesiące i kilka dni)
|
mój tez bujany na nogę :P ino wibracje ma w pakiecie. wywoalismy mini dzis mega kupę.
aleks jest cudny!
Cytat:
Napisane przez justiwi
asia a ta fota piotrka to aktualna czy już kiedyś robiona? Drapie się aż tak że mu "skarpetko-niedrapki" zakładasz?
|
nadal sie podrapie mimo obcinania. ale akurat tu ma założone skarpetki na raczki, bo miał mega lodowate rece. i dodatkowo wtedy mi smoka tak nie wyciaga palcami 
Cytat:
Napisane przez magmos
hej  przedstawiam Majeczke 4750 g prawie 10 tygodni
|
urocza!
Cytat:
Napisane przez santom
to i ja wrzucam Kroszke 
|
ąle wysyp! kolejna panienka!
Cytat:
Napisane przez phdwao
Dziewczyny czy wy tez macie piersi miekkie jak gabki? Bo ja mialam jeszvze w nocy pelne a teraz nawrt w nocy flaki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
tak. tylko w nocy mam uczucie jakbym miala implanty wsadzone w kształcie piłki. w dzien mam tak miekkie ze nieraz sie zastanawialam co tam mały z nich ciągnie
|
|
|