2014-07-04, 09:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja
mam ten sam dylemat, ale jak rozmawiałam o tym z fotografem to stwierdził, że jeśli to jest moje marzenie to niech tak będzie  i w sumie może to dziwne, ale nie obejdzie się u mnie bez błogosławieństwa wspólnego i pomyśleliśmy, że poczekamy razem w samochodzie, tż wejdzie bocznymi drzwiami a ja pójdę z Tatą 
|
hm.. teraz co ogladalam te filmiki to widzialam ze przed kosciolem para nadal szla razem.. pozniej nie wiem co zrobili :P dali buziaka pod drzwiami ;> :P nie bylo widac
Ale nasza Atomoowka miała też taką sytuacje chyba ;> więc może jak się pojawi to da znać jak to rozwiązała ;>
Cytat:
Napisane przez aga99792
Aaa hehehe idę na śniadanko do siostry nalesniki ze szpinakiem i fetą  tzn serem feta 
|
podziel się! bo ja nie mam co zrobić sobie na śniadanie nie mam jajka, nie mam chleba a ruszyć dupki mi się nie chce 
Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja
dobrze, że mam Was to wszystko będzie jak należy 
|
jesteśmy niezastąpione :P
Cytat:
Napisane przez gr8ania
U nas wygląda to tak że młodzi czekają pod chórem (albo przed kościołem) na księdza i on ich wita i prowadzi do ołtarza
|
to wszytsko nie zależy od kościoła tylko od młodych jak sobie sami wybiorą :P akurat trafiłaś na takie ale ten sam kościół może się dostosować do innych zwyczajów 
Ale u nas też tak właśnie będzie że wszyscy będą już do kościoła wchodzić a my wejdziemy na końcu, chyba z księdzem :P
|