|
Przyjemność ręcznie sterowana czyli pytanie o ciepłą spermę
Ręcznie sterowana -nie chodzi mi o masturbację.Raczej o sterowanie co mamy robić gdy kiedy pójdziemy do łóżka .Wszystkie znamy zaletę francuskiego seksu Co jednak aby facet z tej metody korzystał?Odpowiednio zrobione majteczki (wyszyte)pobudzająco np .z doszytym języczkiem potrafią dać do myślenia zwłaszcza kiedy ruszymy pupcią.Naklejenie napy lub tasiemki ba nawet doszycie zamka lub samej przywieszki do zamka uatrakcyjni nasze majteczki.Sama robię takie rzeczy i powiem wam ,że się sprawdzają.Jakiś czas temu uszyłam swojemu facetowi specjalne bokserki .Jednak spotkałam się z opinią ,że obcisłe majtki powodują ,,podgrzewanie'' genitaliów co doprowadza do efektu tzw.gorącej spermy czyli przyszłych problemów z płodnością.Oprócz tego może dojść do tzw efektu chińskiego -czyli kurczenia członka.Pamiętajcie więc o tym zanim kupicie lub tak jak ja uszyjecie facetowi bokserki.Zwłaszcza z polyestru.Zamiast tego lepiej na srebrnym łańcuszku lub czarnej tasiemce złożonej z jetów lub koralików umieścić odpowiednią aplikacje .Niemniej robienie samemu swojej bielizny pozwala nam wytworzyć odpowiednią atmosferę i dopasować się do wymagań.
|