Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-04, 20:52   #2846
agness2011
Raczkowanie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
A niby prosta ta karuzela jak budowa cepa

Poleż i odpocznij, jutro też

A na lody może się skuszę. Jak nie jadłam kilka lat, bo mnie nie ciągnęło, tak teraz jak spróbowałam z miesiąc temu to znowu mam ochotę
DorissiriD dziś to już sobie poleżę, ale jutro chyba nie wyjdzie - mamy z mężem jechać do hurtowni z art. dziecięcymi

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Pierwszy płacz przez Małego zaliczony................ ......................... ...........
Jak pisałam rano się obracał, i skończył na pozycji główką do góry. I się przesuwał z lewek na prawą. Nieprzyjemne było jak mocno się wypychał ale znośne jeszcze. Ale jak ułożył się na środku i pchał do góry to już nie mogłam... Dosłownie było widać że jest pomiędzy żebrami, bardzo wysoko, wręcz jeszcze chwila a w mostek by wszedł... Miałam problem ze złapaniem oddechu bo gniótł, ścisnął mi żołądek i myślałam że jeszcze chwila i pawia puszczę, no i skóra...Miałam wrażenie że zaraz pęknie bo z taką siłą się rozpychał. Tż z litością się patrzył na mnie... Ja łzy w oczach i normalnie grochy po policzkach mi leciały... Koszmar Kocham jak Malutki się rusza ale nie w taki sposób A co jak On się już nie obróci i będzie tylko rósł, nabierał sił i dalej będzie tak cisnął do góry? No umrę chyba

Aaaa... Jutro muszę iść kupić buty do człapania... Dzisiaj już w moje baleriny i takie ala tenisówki wciągane były za małe. Chciałam z psem wyjść to się załamałam i Tż poszedł bo żal mu mnie było chyba... I nie wiem czy stopa urosła o jeden rozmiar, ale chyba nie. Po prostu mam tak spuchnięte palce u stóp i całe podbicie że ciśnie i boli...

Ale marudzę

Ale jakoś czuję że moje dziecko ma ADHD już za czasów brzuszkowych Bo nie ma godziny żeby się nie ruszał, nie ma godziny żeby się nie wypychał Wystarczy że wygodnie usiądę lub się położe i już jazda w brzuszku. No ale dzisiaj mogłam stać i się rozpychał...a jak ukucnęłam żeby buta włożyć to mnie kopnąl kilka razy gdzieś po ?odbycie?
Także jazda na całego... Nie oszczędza mnie ten mój Maluszek

Jeszcze "tylko" 2 miesiące o ile szybciej przez skórę mi nie wyjdzie
Mo_onika_ika no nieźle Ci w kość daje (a raczej w żebra )... jak on taki ruchliwy będzie też po porodzie to nie nadążysz za nim... Moja malutka też potrafi pokazać co potrafi, ale przy Twoim maluszku to to jest nic!

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja Sprzedałam kombajn kosmetyczny w końcu udało się, nasza domowa kasa dostała zastrzyk yuhuuuu
Latte88 super! teraz to każde zasilenie domowego budżetu się przyda a tak w ogóle, to co to za kombajn kosmetyczny?
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora