Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-04, 21:39   #493
Klaudenc
Moderator

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. IV

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny idziemy z TŻ tem na koncert Metaliki w piątek.Dzisiaj się zdecydowaliśmy,kolega męża przyjezdza z DG i skusiłam się bo bardzo lubie.Nie mogę się doczekać,dawno nigdzie nie byliśmy.Bilety znalazłam na necie.Odkupujemy od babeczki tylko zastanawiam się czy lepsze będą miejsca stojące przy scenie czy siedzące dalej na trybunach.Chyba jednak przy scenie.
O ja ale fajnie Wam, zazdraszczam Sama nigdy nie byłam na koncernie ani większym wydarzeniu, może kiedyś się wreszcie wybiorę... Metallice lubię - ogólnie metal ten taki pozytywny. Bo black, death i industrial to jak najdalej od tego

Ja raz oglądałam film gdzie była pokazana mocno chora sytuacja i mnie wstrząsało... żem ożna kogoś tak okrutnie potraktować i komuś tak bardzo zniszczyć życie i to doszczętnie.
Tż znał taką kobietkę co po gwałcie zaszła w ciążę i to dziecko wychowała, druga tak smao ale oddała je do adopcji, nie usuwała bo i tak się zdarza czasem. Momentami ściska mnie smutek jak słyszę o złych rzeczach.

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-07-04 o 21:53
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując