Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-05, 12:20   #3136
mystery_
Zakorzenienie

Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Witam w sobotę

Byle przetrwać te kilka godzin w pracy.
Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
hejka

zajadam sięod rana jeżykami, bo mi zostały ;p nie ma to jak słodycz z rana :P dziś na 12 do pracu, jeszcze trochę poleniuchuję i w drogę
Jeżyki a ja zajadam się sernikiem na zimno własnej roboty z truskawkami.

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Witam
Witajcie Dziewczyny ! Jak mnie tu dawno nie było... Stęskniłam się za wizażykiem już troszkę.

Dlaczego mnie nie było? Sama nie wiem... Może zabrakło mi czasu? Już wcześniej tłumaczyłam, że rozpoczęłam studia i w I semestrze pracy był ogrom, więc zrozumiałe, że mnie tutaj nie było.No a w II semestrze już dali troszkę luzu, ale mimo to, cięzko jest się wbić na nowo do wizażu.... Moim zdaniem trzeba mieć full ochoty i zapału by tutaj bywać stale. A ja próbowałam bodajże 2 razy do Was wrócić i to było tylko na chwilę... Przepraszam !
No, ale jestem Wakacje niby mam od 14.06. , bo od tego dnia jestem już w domu u siebie z dala od uczelni.
Oczywiście pierwszy rok GP mam zaliczony

Co poza studiami? szukam pracy na wakacje, ale niestety... u mnie w mieście jest bardzo ciężko z pracą. Miałam nawet zamiar zostać w Olsztynie i tam poszukać czegoś, ale to wiązałoby się też z płaceniem pełnego czynszu, więc tu już jeden minus. W ogóle miałam jechać na truskawki do Niemiec, ale to już inna sprawa i wyjaśniła się jakieś 3 miesiące temu i postanowiłam , że nie pojadę. Chyba nie dałabym rady... A jak się dowiedziałam, truskawka w tym roku kiepska... Ludzie są stratni. :/

No i tyle tak w skrócie.
A! Mam nowy pokój, tzn. rodzice robili remont mieszkania i mam w końcu kremowo-fioletowe ściany fioletową kanapę

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą

Edytowane przez mystery_
Czas edycji: 2014-07-05 o 12:21
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując