Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-05, 12:41   #3609
kocuro88
Zakorzenienie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

Witam was dziewczynki w tej upalny dzień
Zaliczyłam już zakupy - kupiłam sobie piękne sandałki

Natka to korzystajcie póki współlokatora nie ma
Kochana nie możesz się tak smucić. Na razie to jeszcze tak naprawdę nie zaczęliście się starać. Ostatni cykl to raczej wyszedł tak spontanicznie. Co my mamy z Aniutką powiedzieć - wiedząc że u nas brak owulki albo reszta dziewczyn, które starają się już tyle czasu i nic,. Więc kochana głowa do góry i działajcie

A chyba musze mojego namówić na ZOO w Ostrawie bo od Nas to nie daleko. Mój tam jeździ na mecze hokeja

Meliska super ta półka. Chyba przy okazji jakiegoś remontu namówię mojego na takie cudo

Madziu może zmiana miejsca coś zmieni w Waszym życiu, może będzie sprzyjać zajściu w ciąże jestem zdania, że nic nie dzieje się bez przyczyny

Soniuska witam Cię w naszym gronie Obyś została z Nami na dłużej i żebyś szybko mogła się pochwalić II kreseczkami

Aniutka wiem co czujesz. Jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami to też był taki niepokój że może nagle ktoś nam wejdzie do pokoju
Teraz jest wspaniale. Kochamy się kiedy chcemy. A wspólne prysznice są cudowne

Dorotka udanego popołudnia

Guerka ten sen musi być proroczy. Już widzę te II twoje kreseczki jutro Trzymam mocnoooo kciuki

Aneczko widziałam zdjęcia na fb z wypadu do ZOO. Super!!
A musisz uważać na siebie i ta małą istotkę co nosisz pod serduchem .

Ewuniu pewnie teraz się zmaży na plaży. Ale jej dobrze

ksuwka ty chyba jesteś typem pracoholika

chyba o niczym nie zapomniałam

idę sprzątać