Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zdrowe przekąski do kupienia w sklepie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 14:33   #8
laisla
Zakorzenienie

Dot.: zdrowe przekąski do kupienia w sklepie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Mieszanka studencka albo mała paczka suszonych owoców i jogurt do picia. Jak mam dostęp do świeżych owoców, to zwykle wybieram banana, bo najbardziej syci. Winogrona to sama woda i cukier, na długo nie starczą. Chyba, że się kupi kiść i się je powoli całą przez pół dnia

Jakiś czas temu Wasa wypuściła takie małe niby kanapeczki, czy bardziej właśnie przekąski. 2 kawałki chrupkiego pieczywa i pasta między nimi. Chyba też jedno czy dwa są słodkie. Wydaje mi się, że markety mają swoje, tańsze wersje tego. Skład oczywiście nie jest idealny, ale to nadal lepsze niż drożdżówka

Parę razy też kupowałam jako szybką przekąskę Sunbites albo sucharki (zwykłe albo smakowe) + duża butelka wody i wystarczy ewentualnie do zwykłych sucharków kupuję jakiś mały smakowy serek do smarowania i traktuję go trochę jak dip. Czasem też w Biedronce jest w lodówce gotowe guacamole, więc idealne z jakimś sucharkiem, krakersem czy po prostu ciemną bułką. Lepiej z warzywami, ale jak nie ma gdzie ich umyć, to ja bym nie ryzykowała.

Na stacjach benzynowych jest też różnego rodzaju suszone mięso. Tłuste i słone, ale sycące
. W Almie też je widziałam, ale cenią się bardziej niż stacje

Kurczę, tak na dobrą sprawę, jak się nie weźmie z domu jedzenia, a chce się na szybko zjeść coś zdrowego i sycącego, to jest strasznie ciężko. Po co się nie sięgnie, to albo ma mnóstwo cukru albo soli i jeszcze jest tłuste i napakowane chemią
Na których stacjach? Ja widuję tylko hot dogi

Sunbites to średnio zdrowa przekąska, lepiej rzeczywiście do serka bułkę pełnoziarnistą wybrać

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-07-05 o 14:34
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując