2014-07-05, 17:57
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
NIE ZNAM REGULAMINU Wątek całoroczny - wymienię kosmetyki, ubrania,biżuterię LIPIEC
Wątek nieaktualny. Proszę o usunięcie. Tworzę nowy, aktualny.
Dokładka!!!
ZAPRASZAM!!
PROSZĘ DOKŁADNIE CZYTAĆ OPISY I PRZEGLĄDAĆ ZDJĘCIA - MOGŁAM COŚ POMINĄĆ W OPISIE LUB NIE WRZUCIĆ JAKIEGOŚ ZDJĘCIA - PROSZĘ PYTAĆ JAK COŚ JEST NIEJASNE 
Wymienię kosmetyki, ubrania, książki, biżuterię za coś co wpadnie mi w oko Niektóre rzeczy wymienię za drobiazgi, bo nie ukrywam, że chce się ich jak najszybciej pozbyć.
Dokładne wymiary podaję na życzenie osoby zainteresowanej
Jestem uczciwa i tego samego oczekuję od Was. Nie odmieniam się, więc proszę o przemyślane wymiany.
ZAPRASZAM DO WYMIANY 
KOSMETYKI:
1. Krem matujący Perfecta, użyty dwa razy
2.Krem matujący Soraya, otwarty w styczniu 2015, pytać o zużycie
3. Mleczko do opalania Sun Ozon (30) - użyte góra 2-3 razy
4. Próbki podkładu Miracle Match Max Factor (7 szt.)
5. Żel do włosów Taft - zużycie jest oznaczone na zdjęciu
6. Mgiełka wzmacniająca do włosów zniszczonych i wypadających, Radical, zużycie około 10% - brak zdjęcia
7. Mineralna kredka do oczu Babor , kolor 04 Blue Pastel, mam z innej wymiany, użyłam jej raz
8. Jasny wypełniacz koka
9. Krem Emami, Gold Turmeric Skin Cream (Złoty krem do twarzy) - zużycie około 50%- została 1 sztuka
10. Tannymaxx Hawaiiana Aloha Caribbean After Sun Cooler 100ml - zużycie około 20%
11. Dezodorant AXE Twist, zostało ok. połowy 12. Lusterko z napisem Carotka, nowe (odżywki do paznokci i maseczki BRAK)
13. Dezodorant AXE Temptation, zostało go na 3-4 użycia, za drobiazg
14. Czerwona glinka - użyta dwa razy
Nowa sukienka z marynarką: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post49925088
Edytowane przez madzik_7
Czas edycji: 2015-09-19 o 17:59
Powód: Uaktualnienie 03.05.2015
|
|
|