Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spory problem, proszę o radę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-06, 09:39   #1
raspberry_19
Raczkowanie

Spory problem, proszę o radę.

Hej, jestem na wizażu od kilku lat, ale założyłam to konto, żeby nikt mnie nie rozpoznał, bo mam dość intymny problem.
Do rzeczy.

Jestem z chłopakiem ok. 5 miesięcy, kochamy się od ok. 3 miesięcy. Jest mi z nim super. Naprawdę, nie kłócimy się, podoba mi się bardzo zarówno pod względem fizycznym, jak i mentalnym. Ale jest pewien problem... Nie przeżyłam z nim jeszcze orgazmu i zaczyna mnie to lekko frustrować.

Problemem nie jest to, że on nie umie, ale strasznie krótko mnie rozgrzewa i nigdy do końca... Dla mnie sama penetracja jest bardzo przyjemna, ale nie prowadzi do orgazmu. To jest irytujące, bo ja z kolei nigdy go nie zostawiłam niezaspokojonego.

Chciałabym z nim o tym pogadać, ale nie wiem jak. On od razu to odbiera jako atak na niego, od razu bierze to do siebie. Raz z nim rozmawiałam o tym, to posmutniał i powiedział, że nie czuje się teraz jak mężczyzna, bo nie potrafi mnie zaspokoić.

Ja nie wiem, czy on nie zauważył, że ja nigdy nie miałam orgazmu, czy co. Czy to go zbytnio nie interesuje, nie wiem, że dla mnie to nie jest takie ważne? W sumie nie najważniejsze, ale jak myślę, że ma być tak przez cały czas to wiem, że może mnie to coraz bardziej frustrować, bo nie po to mam chłopaka, żebym sama siebie zaspokajała. Czasami uważam wręcz, że jest to egoistyczne z jego strony. Mnie sprawia ogromną radość, jak widzę, ile mu to przyjemności sprawia, a on zawsze trochę mnie rozgrzeje, czasami mam wrażenie, że robi to tylko żeby 'odbębnić' i tyle.
Dodam, że nigdy nie udawałam orgazmu ani nic.

Chce z nim o tym porozmawiać, ale nie wiem jak to ubrać w słowa, żeby go nie urazić, bo bardzo mi na tym facecie zależy.
Dodam, że ja mam 22 a on 23 lata. On jest moim pierwszym partnerem seksualnym, a ja jego drugą partnerką seksualną ( z tym, że z pierwszą łączył go tylko seks).

Dziękuje za wszelkie cenne porady.
raspberry_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując