Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-06, 09:57   #2641
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć.

2,5 dni mnie tu nie było, to jak całe wieki. ale teraz miałam 30 minut przy sniadanku to nawet nadrobiłam.

Wszystkim dzieciaczkom sto lat za nowe miesiące!
I gratulacje za nowe umiejętności

Misia zazdroszczę byczenia

Ja zasuwam z nauką jak głupia, bo jest tego tak dużo,że nawet sobie nie wyobrażałam. Najgorsze jest to,że właściwie tylko w weekendy mogę się uczyć na spokojnie, bo wtedy mąż przejmuje Tusię...
ale na serio, nie wiem jak ja ogarnę wiedzę z niemal wszystkich dziedzin prawa w ciągu 2,5 miesiąca...

ja pod wpływem Twoich rad kupiłam właśnie takie butki z Elefantena, ale mają też dziurki i u góry są trochę bardziej odkryte.

Widzę tu dyskusję odnośnie zasypiania. Ja nie wnikałam w tę metodę 357, ani nie czytałam tej książki, o której pisze Logoasia. Ale po prostu nie potrzebuję, bo mam poglądy takie jak Natala. Moje dziecko zasypia głównie przy piersi, natomiast czasem jak tak nie zaśnie to przytulamy się aż będzie już mocno senna i wtedy odkładam ją do łóżeczka i zasypia. Fakt,że kilka razy zdarzyło się,że jednak się rozbudziła, ale nigdy nie było płaczu, po prostu wstawała i stała przy barierce, coś tam opowiadała. Może po prostu łóżeczko nie kojarzy jej się traumatycznie?

Mimo wszystko ja jestem z tych,że chociaż najmniejszy płacz Tusi jest dla mnie okropny i muszę ją wziąć na ręce i przytulić. Nie umiałabym inaczej.
piona! ta tak samo, tym bardziej, że on nie płacze zbyt często więc skoro już się na to porywa to musi być mu baaardzo źle

powodzenia z nauką, dasz radę a to się wiąże ze zmianą branży? sorki jak pisałaś

spadam do rodziców na obiad

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora