Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-06, 10:14   #3609
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Wystawiałam kilka razy używki na all i na takie maile w ogóle nie odpisywałam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak najlepiej ignorować.

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
To też jest wkurzające, przyznaję Wystawiasz za 10 zł książkę kupioną za 40, bo chcesz się jej pozbyć, a stan jest dobry, a ludzie się targują, czy może być za 7 Ja na takie pytania w ogóle nie odpowiadam. Ale to o czym pisałam też mnie dziwi, czyli np. kupienie sukienki za 200 zł, chodzenie w niej wiele razy, a potem próba sprzedaży za 180 zł. Nie oczekuję, że ktoś zejdzie do 100 zł, ale sprzedaż po praktycznie takiej samej cenie jak nowa mnie dziwi, bo dla mnie to zwykła pazerność.
O właśnie to to,jak coś jest w dobrym,bardzo dobrym stanie to niewidze potrzeby sprzedawać za bezcen,tzn bez przesady.Ja i tak ze dwie rzeczy tak sprzedałam. :/ bo mi zalegały

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Mnie też to dziwi, ostatnio wystawiłam nową maszynkę do włosów-cena katalogowa 409, wystawiłam za 250 żeby się szybko pozbyć, a ktoś do mnie napisał czy nie sprzedam za 100.... Nie mam pojęcia skąd się biorą tacy ludzie...
No widzisz,ja sprzedawałam po dziecku łóżeczko turystyczne,gdzie rzadko używane.I tak sprzedawałam za bezcen,a kobita i tak się targowała.I żałuje że sprzedałam,no ale chciałam się pozbyć bo mi w szafie za dużo miejsca zajmował materac,bo łóżeczko złożone.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora