2014-07-06, 18:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
Napisane przez Lila_27
Cześć 
U nas właśnie leje i zanosi się na burzę, a mieliśmy z TŻem na spacerek iść  Wczoraj byliśmy na wycieczce rowerowej sami, bo jest mama  dzisiaj pierwszy raz sami na zakupach, jakoś dziwnie było, nie trzeba było się spieszyć  Po południu zrobiliśmy grilla na wypasie, więc trochę się najadłam pyszności, mam nadzieję, że małemu nie zaszkodzi..
|
Ale wam fajnie
Cytat:
Napisane przez friks
przepraszam , nie wiedziałam że co .. ? trzeba pisac podanie ?? hehe
|
Nie Ale warto się przywitam a nie tak wpadać nagle na wątek..Nieważne,nie chce mi się ci tłumaczyć.
Cytat:
Napisane przez _Kluska_
straszne robale są  słońce uwielbiam ale że Hania w cieniu to za dużo nie mam jak się opalić
robiłam ale tż chyba wolałby dla pewności zobaczyć @ 
a cyca jest mniej, prawda... jeszcze w domu daję jej często popić, przytulić ale np dziś na działce tylko 2x było no i obiadek i niekapek (zalewała się ale też sporo piła).
rosną nam dzieci bardzo, ściska mnie serce jak patrzę że Hanula to już całkiem rozumna dziewczynka
fricks dziewczyny już napisały, nieładnie tak  a długość dziecka poznaje się po porodzie, na usg tylko wagę.
|
Taki już naszm los,dzieci rosną jak szalone.
Ja dzis kupiłam soczek i rozrobiłam z duża ilością wody i o wiele chętniej pił
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|