Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak rozmawiać z nowo poznanym chłopakiem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-06, 18:02   #5
Rocker
Raczkowanie

Dot.: Jak rozmawiać z nowo poznanym chłopakiem?

Och, tematów jest mnóstwo, tym bardziej że się dopiero poznajecie. Jakoś nie potrafię podać Ci konkretnie jak masz nawiązać temat ale przecież zawsze jest o czym pogadać - muzyka, filmy, rodzina, znajomi, imprezy, dzieciństwo, wspomnienia, sny, planowanie przyszłości, zainteresowania (sport, samochody, no co kto lubi).
Ja na ostatnim spotkaniu z nowo poznaną osobą zaczęłam chyba od matury a później sami zeszliśmy na przeróżne tematy - architektura, miasta, podróże, różne kultury, prawo jazdy, wspomnienia z jego technikum, plany po szkole, praca, rodzina, sport, samochody, przejmowanie się opinią innych ludzi i jeszcze wiele wiele )
To zależy z kim rozmawiasz, naprawdę. I pamiętaj że chwila ciszy, od której wszyscy tak stronią nie jest niczym niezręcznym i głupim, wiadomo, jeśli się przedłuża to trochę taaak, ale nie rozumiem dlaczego ludzie gadanie o pierdołach - byle gadać - nie uważają za niezręczne, a ciszę już tak. Można się do siebie pouśmiechać czy razem posłuchać muzyki. Mam za sobą kilka takich milczących chwil z jedną osobą i bardzo miło je wspominam
Rocker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując