Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-06, 19:37   #2562
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
i jeszcze zarzucę spamem - chyba bardziej mój? Han, dziękuję za Lubu - cudny! Na blogu też jest.
Cuda I Lubu, i guziczki Tak cudnie Twoje

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Spamuję Love, Peach & Harmony! Na żywo w butelce lakier ma złoty shimmer, który na paznokciach jest prawie niewidoczny.
Jestem fanką Amelkowego kciuka. Teraz jestem również fanką serdaczka <3 Amelkowego

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
No dobrze, w załącznik wrzucam...kształt jaki jest każdy widzi: niedoskonały...jeszcze zdjęcie sprzed minut 5...
China Glaze - I'm not lion, 2 warstwy.
Przeboski jest...
Jak pięknie Twoja dłoń wygląda w tym kształcie Jeszcze tylko kosmetyczne wyostrzenie bym zaleciła i...

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Moje nowe dzieci przybyły
Do T&B ślinię się od kiedy pamiętam

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
Dobra mam obiecane pokazówki
malowane i focone na szybko, bez bazy.
Zielonek - napisali tylko że to Rubens Kosmetyki, 4 warstwy, kompletnie nie kredowy więc słabo kryje ale nie smuży kolor wyszedł ok, bardzo ładny jest.
White Neons z Claires jest w butli niemal identyczny, ale ma zupełnie inną formułę, kredowy, z dodatkową kroplą żółci i bardziej jaskrawy.
środkowy i serdeczny - Bell 601, warstwy 3. To jest biel z kroplą żółtego, wyszedł niegłupio, aczkolwiek na żywo jest czyściutki, bez zakurzenia, może ciutkę cieplejszy. Na serdecznym pasek zrobiony czystą bielą dla porównania - jak widać jeśli chodzi o "nasycenie koloru" nie ma wielkiej różnicy, Bell jest dość rzucający się w oczy, nie jakiś mleczak bez wyrazu. Tylko ta kropelka żółci je różni.
i żółty to Ingrid 428, 4 warstwy, też nie podbity bielą i nie smuży. Kolor na żywo jednak fajny, ale na zdjęciu przekłamany, jakiś za brudny. Jest troszkę jasniejszy, bardziej bananowy
Ten zielony przyprawił mnie o szybsze bicie serca No chyba, że mam stan przedzawałowy

Ciąg dalszy nastąpi... jutro :P
Kontroluje.

Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Czas edycji: 2014-07-06 o 19:39
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora