2014-07-07, 11:42
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa 
Mam nadzieję, że mimo wszystko wytrzymamy w 2-paku z Młodą jak najdłużej...
Cytat:
Napisane przez Mixi89
Napisz coś więcej, co się stało? skraca się nadal??
Wystraszyłaś mnie mi nie kazał lezeć,a może powinnam w takim razie.
Pamiętaj, że do października może i nie, ale od 28 tc można rodzić, duzo dzieci rodzi się w 7 miesiącu, ja w to wierzę i za tydzień będę spokojniejsza, przynajmniej będzie jakaś szansa. Także głowa do góry musimy dać rade 
|
Nie miałam mierzonej długości na usg, bo przez pessar to jest trudne, ale przy badaniu gin stwierdziła, że się skraca i jest już rozpulchniona - czyli stąd już niedaleko do rozwarcia... Na szczęście pessar się dobrze trzyma.
Z tym leżeniem to chodzi o maksymalne ograniczenie nacisku na szyjkę. Lekarze różnie do tego leżenia podchodzą - czasem kładą do łóżka, jak szyjka ma 3cm, a czasem nie kładą wogóle... Czytałam już różne historie (chociażby na innych wątkach wizażowych).
Na chwilę obecną moja Mała jest główką do góry, więc wizja cc staje się realna... Wtedy to już bym chciała mieć męża przy sobie...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni ja jutro zaczynam 28 tydzień, czyli III trymestr...
|
|