Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-07, 21:23   #243
benetta
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Manieczka fajny maluszek.

Ja też jestem po wizycie. Dzieciaczek zdrowy Wszystko na swoim miejscu. Waga 387g. No i będę miała syna Lekarz pokazywał nam siusiaka. Zdjęcia nie chciał sobie dać zrobić.
Gratuluje!! czy jest tu jeszcze jakaś mama której dzidziuś cały czas się ukrywa, oprócz mnie? 22tyg i nie wiadomo...

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Dziękuję samopoczucie było dzisiaj nawet ok, teraz padam ze zmęczenia, bo po południu wybrałam się na zakupy....szukam sukienki na wesele, a w zasadzie na 2 wesela.

Bardzo podoba mi się jedna z Bershki. Załączam fotkę. Czy taka sukienka pasuje na wesele ? Terminy to 2 i 30 sierpnia, więc brzuszek będzie już większy. Zależy mi na sukience luźnej, zwiewnej. W tej się zakochałam, ale sama nie wiem czy pasuje na wesele
Cena też fajna, bo przecena ze 159 na 69 Materiał jest taki lekki, zwiewny, nie wiem jak się nazywa ale materiał jak najbardziej pasuje, tylko czy taki wzór będzie ok?
Wiadomo, że dla mnie te wesela będą bardziej siedzące więc nie muszę mieć typowej sukni balowej

Proszę o rady
ekstra, bierz

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Dziękuję ale jak bym boczkiem stanęła, brzucholek by było już widać

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

W ogóle nasze dziecię tak śmiesznie się dzisiaj ruszało brzuch cały falował, jakby coś pod skórą przepływało z jednej strony na drugą a nie takie pojedyncze pukanie jak było do tej pory
moje tak się naprężało że miejscami brzuch mi twardniał, robił się wzgórek, bolało i za chwile spokój a po jakimś czasie w innym miejscu. a teraz tak kopie że zaczyna ciut boleć

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora