Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uratuj życie,czyli małe i duże koty szukające domu na cito - wątek zbiorczy Polska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-08, 17:59   #1
shadow__
BAN stały

Uratuj życie,czyli małe i duże koty szukające domu na cito - wątek zbiorczy Polska

*** wiem że jest taki dział jak wiZOOż, ale tam praktycznie nikt nie zagląda , a na plotkowy tysiące osób, bardzo proszę moderatorów o odrobinkę serducha i nie przenoszenie wątku im więcej osób zobaczy te ogłoszenia tym większa szansa na domek a tym samym uratowanie życia jakiegoś np.malucha ***

ZASADY:
1.
Wpisujemy dużymi literami i wyraźnie nazwę miasta w którym znajduje się kotek
2. Jeśli znamy to wiek, płeć i ew.dolegliwości/choroby kotka, jeśli takie występują
3. Informacje jak szybko kotek musi znaleźć dom zanim wyląduje np. na ulicy (czasem jest tak, że osoba która znajdzie kociaka ma czas tylko do rana np...)
4. Zdjęcia lub opis wyglądu jeśli mamy
5. Kontakt do fundacji/osoby itp. gdzie jest kotek, mail lub telefon (albo napisać że telefon na pw dla zainteresowanych, jeśli dysponujemy numerem, jak nie to chociaż maila..)

WSZELKIE PYTANIA O KOTY PISZEMY NA PW DO OSOBY, KTÓRA WRZUCIŁA OGŁOSZENIE, ŻEBY UNIKNĄĆ ZAŚMIECANIA WĄTKU - ZALEŻY MI ŻEBY TO BYŁ ZBIÓR OGŁOSZEŃ, zatem pytania i dyskusje bardzo proszę na pw

mam nadzieje że wątek zostanie i przyjmie się na plotkowym i pozwoli pomóc takim kotkom

Edytowane przez shadow__
Czas edycji: 2014-07-08 o 18:09
shadow__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując