2014-07-08, 20:18
|
|
Przyczajenie
|
Po co aż tak dbać o siebie ?
Hej! Przychodzę tu dzisiaj może dla niektórych z dość głupim, śmiesznym pytaniem, jednak nie daje mi ono spokoju. A więc chodzi mi o to, czy Wy dziewczyny za każdym razem gdy wychodzicie z domu malujecie się, stylizujecie włosy i wkładacie super modne ubrania? Niezależnie od tego czy idziecie na spotkanie czy same do miasta? Nie wiem czy ja mam jakieś złę myślenie czy jak, ale kiedy ja idę sama załatawiać jakieś sprawy w mieście to zakładam byle co, lewdie zrobie jakiś makijaż, czasem w ogóle, przeczesze raz włosy i jestem gotowa. W ogóle nie widze sensu w wygladaniu super hot, jeśli wiem że z nikim ważnym się nie spotkam danego dnia. W ogóle nie chce mi się starać jeśli nie idę np.spotkać się z jakimś znajomym. Wtedy to faktycznie mogę nawet godzinę spędzić na ogarnianiu się zanim wyjdę z domu. Jeśli idę zobaczyć się z chłopakiem to dlatego ze dla niego chce super wyglądać, jeśli z koleżanka to tylko po to zeby moze mi czegoś zazdrościły Nie odczuwam potrzeby czuć się piękną jeśli o tak po prostu sama idę w miasto.. Nie widże w tym sensu. Chociaz musze przyznac ze nawet jesli czasem widze sie z kims mi znanym to i tak sobie mysle.. no i po co to wszystko, wróce do domu i tak bede musiala sciagac z siebie to wszystko i zmywac.. a tak to by był problem z głowy. Nie wiem moze po prostu jestem zbyt leniwa ?? Wy też tak macie czy nie ?
|
|
|