2014-07-08, 21:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Cytat:
Napisane przez Linka1984
Ja niestety biore  2x1 100mg
Witam się po długiej nieobecności  w 20 tc tak na marginesie
Możecie już do mnie mowić "niemczuro" , jestem oficjalnie mieszkańcem dojczlandii  poród rówież tam
Musze Wam powiedziec ze ja nie czuje ruchów..nie czulam 3 dni wcale, dzis 2 puknięcia i koniec. Zaczynam lekko schizować i juz sie nie moge doczekać czwartkowej wizyty u lekarza 
|
Witaj Niemczuro kop na szczęście, na nowych włościach już się przeprowadziliście ?
Cytat:
Napisane przez Linka1984
Macie ciotki połmetek 
|
o jaki fajny
cześć dziewczyny! nadrobiłam Was, gratuluję wizyt, trzymam kciuki za kolejne.
Standardowo temt jedzeniowy się przebił :P omijałam z daleka, bo właśnie się obżarłam, tak tak, obżarłam, pół kilem bobu, wcześniej najadłam się u babci męża agrestu, czuję że pęknę
A jeszcze arbuz z lodówki się do mnie uśmiecha 
Skusiłam się na pierwsze zakupy, kupiłam dwie pary bodziaków dla małego, po przecenie z bibi dreams czekają mnie jeszcze zakupy dla mnie, bo kasę mam odłożoną, ale nie mam kiedy podjechać. muszę kupić strój , bo w następny weekend wyjazd na wakacje już. Stąd mało czasu mam, by tutaj zaglądać, bo muszę ogarnąć wszystko przed wyjazdem.
chyba Was potem nie nadrobię, skoro dwa dni nie byłam, a tu tyle stron czytałam, a jak nie będzie mnie 1,5tygodnia to chyba nowy wątek założycie :P
|
|
|