2014-07-09, 10:01
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez Katrina2000
Witam, chciałam zapytac czy któraś z Was ma skurcze łydek? mi się ostatnio coraz częściej zdarzają i nie wiem jak sobie z tym radzic, masuje i niby jest ok, ale potem jeszcze pół dnia mnie boli
poza tym mam jeszcze jeden problem, moja szefowa do teraz nie zatrudniła nikogo na moje miejsce, a koleżanka która ze mną pracowała trafiła do szpitala i szefowa została sama, przed chwilą napisała mi smsa, że prosi o kontakt, po czym po chwili zadzwoniła, ale nie odebrałam, podejrzewam, że chce żebym wróciła do pracy na kilka dni, chociaż jestem na l4, nie wiem co jej powiedziec, bo nie chcę wrócic, bo zawsze robię wszystko na ich zawołanie, poza tym mieli dużo czasu żeby kogoś zatrudnic, powiedziałam im prawie od razu, że jestem w ciąży i pracowałam do 6 miesiąca... teraz sra po gaciach bo za tydzień ma jechac na wakacje, a tu nie ma nikogo w biurze
|
Ja mam skurcze łydek nawet dziś miałam w nocy- zawsze przy przeciąganiu. Moja gin powiedziała że to też brak wapnia - żeby pić dużo kefirów maślanek, jeść żółte sery i pic mleko takie z wapniem.
A co szefowej to miałabym ją gdzieś - jeśli rzeczywiście chodzi jej o to żebyś poszła do pracy to by się wstydziła!!!!!!!!! Ja bym odebrała i grzecznie ale stanowczo powiedziałabym że jesteś na zwolnieniu, jest to 7 miesiąc ciąży i bardzo źle znosisz upały. I niech się cmoknie 
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Lunnas
Witam się 
Ostatnio tylko was podczytuje, na pisanie jakoś nie mam siły. Przepraszam że nie odnoszę się do waszych postów, ale już zapomniałam co komu miałam pisać.
Dopadł mnie jakiś dół do tego te upały i ciągle nie wiedziałam na czym stoję a pro po wyjazdu. No i z dnia na dzień się okazało że dziś jadę nad morzę i wracam około 28.07 na egzamin. Prawdopodobnie tam nie będę miała internetu więc odezwę się jak wrócę, choć pewnie nie będę w stanie nadrobić wszystkiego co będziecie pisać
Witam wszystkie nowe mamusie 
Gratuluje kolejnych tygodni  ja wczoraj zaczęłam 29 tydzień
was też tak te upały wykańczają? Nie mam siły na nic i ciągle jakieś mdłości mnie łapią  nie wiem jak przeżyję tyle godzin w samochodzie 
|
Każda z nas pewnie łapie co jakiś czas doła. Głowa do góry Gratuluje kolejnego tygodnia I życze udanego wyjazdu!!! I szczęsliwej podróży!! To długo zabalujecie nad morzem My też wyjeżdżamy nad morze ale dopiero po 16 i na kilka dni Mi upały daja sie we znaki , ale myślę że nie tylko nam brzuchatkom ale wszystkim
|
|
|