Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O czym to świadczy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-09, 13:38   #6
wiekanka
Zakorzenienie

Dot.: O czym to swiadczy?

Cytat:
Napisane przez weak Pokaż wiadomość
A co mają Ci powiedzieć?
Mój facet jak coś zmaluje to też mi mówi, że jestem przewrażliwiona, że się tak wszystkim przejmuję. Skoro mam powód czuć się z czymś źle to po co mam udawać, że jest inaczej? Mówię jak jest i mówienie o swoich uczuciach to na pewno nie jest nic złego, ani bycie wrażliwym też nie, tak samo tęsknota za rodziną. Lepiej powiedzieć co leży na serduchu niż dusić to wiecznie w sobie. Niech wiedzą, że sprawili Ci przykrość. Zamiast przeprosić to Ci wmawiają, że histeryzujesz Moim zdaniem nie powinni wyjeżdzać bez pożegnania, chyba, że tak jak Ty, musieli zająć się swoimi obowiązkami.
Z drugiej strony przyjechali do Ciebie, kiedy Ty nie mogłaś. Gdyby im nie zależało olaliby to i zostali u siebie, więc to ich trochę usprawiedliwia.
I wlasnie zastanawiam sie na ile ich to usprawiedliwia.Fakt,ze przyjechali do mnie i nie ponioslam zadnych kosztow jest automatycznie karta przetargowa tzn.ciesz sie ,ze sie widzielismy i nie wymyslaj.I jednoczesnie dzieki ci wielkie,ze mnie poparlas i nie skarcilas,ze otwarcie im powiedzialam ,ze jak mozna bylomi to zrobic.
Moj brat mial tego dnia tez wolne i mogli na mnie zaczekac.
Sorry ale musze isc do pracy.

Edytowane przez wiekanka
Czas edycji: 2014-07-09 o 14:00
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując