Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-10, 09:24   #4461
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
a moj maz to juz strasznie zwariowal...a odkad okazalo sie ze chlopiec to juz przechodzi samegoo siebie...wczoraj troche na niego nawyzywalam a on przyciagnal mnie do siebie jak siedzial, przytulil glowe do brzucha to go objelam za szyje a on do mnie tak "na ciebie to jestem obrazony a przytulam sie do naszego syna"(oczywiscie zartowl z tym oobrazeniem) wychodzi do pracy to budzi mnie glaskaniem i calowaniem brzucha...czasem to sie robi uciazliwe bo chce coos zrobic a on mowi ze z synem rozmawia i musze poczekac na swoje widzimsie bo syn wazniejszy niz zrobienie czegos tam
Zwariował ale to pozytywnie ciekawa jestem jak mój się teraz bedzie zachowywał jakos mi się wydaje ze przy drugim dziecku juz jest zupełnie inna świadomość w z małą w ciąży byłam trochę zagubiona, nie mogłam uwierzyć ze z tego brzucha bede miała dziecko, a teraz juz wiec co z niego wyrośnie i co mnie czeka
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora