Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 08:31   #1524
trolla2405
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

bąk niedobry internet mi wyłącza, jak coś napize to musze kopiowac, odswiezac, wklejac jeszcze raz bo mi listwa robi cyk i router rozłącza
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jak wszystkie 4 beda wychodzic w taki sposob i nie wiadomo jak dlugo to oboje z J. oszalejemy :/ Od rana marudzil, jeczal, plakal, piszczal, krzyczal i tak caly dzien.. wstal niewyspany bo w nocy budzil sie kilka razy, w dzien wscieka sie i ciska wszystkim. Ani go ubrac ani przewinac, ciagle zly, rozdrazniony. W nocniku bajoro zamiast kupy, ewidentnie zeby. Przed drzemka dalam mu ibum, to pospal chociaz, na noc czopek ale i tak sie wierci. Do tego prawie caly dzien padalo i w domu sie kisilismy. Wieczorem wsadzilam na plecy i poszlismy, uspokoil sie. Wrocilismy na kapiel, zdjelam go a on w ryk i rece wyciaga. Wsystko od nowa, piski, wrzaski, nie dotykac. Po kaszy padl...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
wspolczuje, u nas tez zebowo-marudowo-kupowo ale nie w takim nasileniu jak u was; a pogoda dziś u nas do bani tez sie kisimy, eh

despa jak mozna za "duzo robić"? ja rozumiem jak byś przesiadywała po 14h to ok, ale chyba nie siedzisz ponad to co masz siedzieć przy takim malym bąbelku?rozwala mnie podejście niektórych ludzi do pracy.zwłaszcza jak w takim przypadku maja dodatkową kase z załatwienia sprawy, no nie rozumiem

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość

mój też nie lepszy, krzesła, fotele, tapczany, niskie szafki, wszystko zdobyte, nawet półka pod przewijakiem
parapety...
barykady z stolików,foteli pokonuje, sofe przystawiam stolikiem z ikei (niski) wiec włazi po nim na kanape itd itd