2014-07-11, 11:16
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
szczurku oj jestem bardzo zmotywowana co do fajeczek to nie pale , ale w polsce paliłam . Do UK nie wziełam fajek i jak do tej pory również nie kupiłam paczki . Mam nadzieję ,że będzie tak dalej . Dzisiaj ide do dentysty i na 99 % wyrwie mi zęba więc dietkowo będzie marnie heheheh . Na razie zjadłam śniadanie i II śniadanie a 1,5 godz przed dentystą zjem jakiś lekki obiad ... a później wiadomo wszystko płynne przez jakieś 2 dni hmm... tak przynajmniej myślę .
KASIULA a no wiem ,że nie ma takich związków hehe i w sumie wzmocnił nas ten kryzysik . Co do mojej siostry to ona pierwszy raz była w życiu na diecie ;p i musiała schudnąć do operacji . A jak już schudła wystarczająco to stwierdziła ,że da rade jeszcze troche . Cieszę się jej spadkiem , chociaz troche mnie kuje to że ja się mordowałam przez ok. rok a ona w ciągu 3 miesiecy schudła 18 kg. Co najlepsze jadła dobrze i codziennie ćwiczyła z mel b . Mam nadzieje ,że w koncu i ja dam rade .
kotorio212 a no pomagała ... teraz ja jestem w UK a ona w Polsce więc ćwiczyć razem nie możemy i już nie pilnuje mnie w jedzeniu hehehe ale od kąd wróciłam to sama się pilnuję a z nią piszę na fb czy cos .
bialaczekoladka szczerze to mój TŻ nie ma problemu z rozmowami ... za to ja miałam ogromny bo jestem wybuchowa i często krzycze . Dopiero uczę się ,że jak mam ochote krzyczeć to mówię tż co się dzieje i wychodzę żeby się uspokoić . Do tego rzucanie fajek nie ułatwia hehe ,ale dajemy rade i mam nadzieje ,że będziemy ze sobą już na zawsze bo gdzie ja takiego drugiego znajdę ghehehehe . Co do mojej siorki to najpierw uwierz mi wsciekałam się na nią cholernie za to ,że dyktuje mi co mam robić i że na każdym kroku udowadniała mi że jestem słaba . Teraz doszło do mnie ,że ma dużo racji i że nie chciała mnie w ten sposób poniżyć tylko mi pomoc .
Za 3 godziny będę siedziała na fotelu dentystycznym . Nauczyłam się po angielsku jak wytłumaczyć co mi dolega ,ale w razie czego wezmę ze sobą słownik i na karteczce napisałam sobie jeszcze hehehe wiem wiem głupie to, ale muszę sobie jakoś poradzić a i tak idzie ze mną kolega bo musi mi pomoc wypełnić kwestionariusz . Mam nadzieje ,że wszystko pójdzie dobrze . Dentyste mam 25 minut drogi od domu i niby to niedaleko ,ale jak sobie pomyśle o drodze powrotnej , sama , po wyrwaniu zęba to aż mnie mdli ... niech jeszcze zacznie padać to wgl będzie super . Dziewczyny boje sie !!!!!!!!!!!! nie lubię chodzić do dentysty :/ ... o ile nie boję się wiercenia , leczenia kanałowego i tych rzeczy to na zdanie "wyrwać zęba" robi mi się słabo .
Idę szybko obiad mojemu ugotuje bo później raczej nie bede miała siły a po 10 godzinach pracy Tżowi się należy jakiś ciepły posiłek .
Miłego dnia laseczki i trzymajcie kciuki za mnie ,żebym nie wymiękła hehe
2cel:89 kg
3cel:79 kg
4cel:69 kg
cel ostateczny: 65 kg
|
|
|