Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-11, 12:02   #4138
anns_
Zakorzenienie

Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV

Tonic, nie wiem czy w ogóle wystartuje
Dżo, a co, nie można? ale to nowy pociąg wiec jest ładna toaleta i czysta. A cos jest nie tak i sie nie spłukuje wiec odsyłamy do toalety obok. Siedzimy/stoimy przy otwartych drzwiach ja, przyjaciółka i jedna pani + pełno walizek. Ba korytarzu nie ma praktycznie miejsca . Raz tylko przyszedł jakis nawalony idiota i zaczął gadać ze on chce zapalić. A ja mowie ze jest zakaz i ze ma isc (tyle ludzi ze nie ma czym oddychać a on jeszcze chciał palić...). To stwierdził ze sie załatwi. To mu pokazujemy ze spluczka nie działa i nam sie za przeproszeniem to wyleje. A to nie jest nasz kaprys ze sobie tu jestesmy tylko nie ma miejsca nawet na korytarzu. I zaczął sie na mnie drzeć ale nie ustąpilam (czyt. Nie zeszlam z kibla ) i sobie poszedł do toalety obok. I srednio co pol godziny go widzę jak znowu idzie to toalety bo chleje i dlatego non stop musi isc.
Dodam ze wchodząc do tej toalety po chamsku wypchnął ręka panią ktora tu stała bez słowa przepraszam. Zero kultury

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2014-07-11 o 12:04
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora