2014-07-11, 13:09
|
|
|
Zaszynszylowana
|
Dot.: Koncepcje co 5 min zmieniamy bo dwa lata jeszcze mamy PM2016 część 13 ;)
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612
Ja słyszałam tylko o 1 przypadku, że młodzi wyszli na 0... Ja tam nie liczę na to że się zwróci...
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Wszystko od właściciela zależy. Ja nie musiałam zaliczki wpłacać. Mogę wpłacać sobie ratami do wesela. Mogę całość przed weselem, albo w ogóle nic nie wpłacać i zapłacić po weselu - w naszym przypadku w niedzielę lub poniedzialek 
|
Cytat:
Napisane przez Sorbik
Ty tak myślisz, ja tak myślę, ale znam przypadek, opowiedziała mi go koleżanka jakiś rok temu, była z narzeczonym na tym weselu, dali w kopercie 300zł + wino i czekoladki, bo sami zbierali wtedy na swoje, więc uznali, że to ok kwota jak na wesele w remizie z cateringiem, itp. Zresztą ona nie znała nawet młodych, a on był kuzynem chyba pana młodego (może panny młodej? mało istotne dla sprawy), nie jestem już pewna, ale nie jakimś super bliskim. Wydali na wesele ponad 70000zł, bo wesele na prawie 300osób było (nie chce wiedzieć ile musieli zaprosić, by tyle się pojawiło osób). A udalo im się zebrać tylko 37000zł no i był zaskok... Bo po weselu dostali telefon (od Panny Młodej), że powinni dorzucić jeszcze coś do prezentu...
Ja byłam w szoku jak to usłyszałam, bo nigdy bym się nie odważyła na tyki krok.
|
No bez jaj...Nie wiem na co oni liczyli
Znam dwa przypadki, gdzie wesele się zwróciło raz w całości drugi raz brakowało 1000 zł. To pierwsze, zwrócone w całości było na 65 osób to drugie na 110 os.
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Sorbik
Ja wesele robię dla siebie i TŻ. Żebyśmy mogli coś wspominać.
Chce by było najpiękniejsze.
A jak się nie zwróci, to nie będę żałować.
Będzie moje! Jedyne 
|
jestem tego samego zdania
"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
|