|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
Napisane przez mysia1986
Hej.
Kur^wa bylo zaje.biscie!!! Normalnie czad i odlot! Strefa dla vip  wsztko do jedzsnia i picia o czym czlowiek zamrzy.
Sam koncert bomba! Jaki klimat  oczywiscie chrypie jak stary pijak  potem poszlismy potanczyc i wbylam w domu 5.30.
Yss. :tule:
Iza, zdrowiej szybko.
Ruda, nie czytalam jeszcze w k. Ale mam nadzieje, ze bardzo nie narozrabial
Cos jeszcze mialam ale mozg mi jeszcze spi 
|
Ale musiało być super  
Cytat:
Napisane przez yssmay
Arletko przypuszczalny termin @ dawno temu minął (ostatni wtorek). Biorę spore dawki luteiny (600 mg na dzień) i to ona mi go zatrzymuje. Od dziś już nie biorę, więc @ przyjdzie na dniach. Szczególnie że brzuch coraz mocniej mnie boli w mało przyjemny sposób.
|

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25
Mój Syn śpi już ponad godzinę,wysprzątałam dom,ma przyjechać brat z córkami i żoną i ta starsza (8lat) twierdzi że zostaje u mojej mamy na 2tygodnie a to typ dziecka który ma wieczne fochy,zero ruchu,tylko telewizor i "Violetta" do porzygu nie wiem jak ja wytrzymam bo ona non stop do mnie przychodzi chociaż nawet ze mną nie rozmawia a jak gada coś to mówi do mnie po imieniu  i włazi do mnie w butach które zazwyczaj są upie*dolone jak nie wiem. Fak ale mam wisielczy nastrój 
|
Zwróć gów.niarze uwage
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|