Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-12, 16:46   #4302
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej
wczoraj byliśmy na tańcach i ja ze 2 piwa wypiłam. Ajjj działo się działo, dobrze się bawiłam, poznałam część mojej ekipy z X., ale tak się porobili z mojej kumpeli facetem, że ohoho dlatego troszkę się zdenerwowałam, znaczy nie dałam tego po sobie poznać, tylko kumpela jedna zauważyła

Oprócz tego z dietą się pilnuję, no i wracam do ćwiczeń, @prawdziwą mam to mnie cieszy, bo od zawsze z tym problemy były..
faaaaajnie, że się pobawiłaś ale będziemy za Tobą tęsknić, jak pojedziesz

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
na wadze dzisiaj było 60.3 kg, wiem że to tylko kwestia odwodnienia, ale miło było popatrzeć
aaaaale waga

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Witaaaaajcie Oesu, wieki mnie nie było na wątku XD
siemanko, Piękna

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 11 km bieg

W związkach się tyje

o przepraszam, u mnie wszystko po staremu, a nawet mniej

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hej przebieglam!! I to w 27min12sek niecała minutę gorzej niż moj rekord. A po tym wirusie i w ścianie deszczu i z podbiegami to chciałam sie zmieścić w 30min szczęśliwa
widziałam na FB, gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Melduję poranny trening na prostej ławce poszło 40 kg wprawdzie bez asekuracji zrobiłam tylko 3 albo 4 powtórzenia, ale i tak jest mooc
domek posprzątany też
pięknie!

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Melduje 5km spaceru po ZOO. Teraz obiad. Potem kolejka linowa i wesołe miasteczko

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
melduję tabatę z fitappy i 6 min chodakowskiej (ta część na pupkę )
jeszcze rozciąganko mi zostało ale leje się ze mnie You see sweat, I see a sexy glow
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora