|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez gosia3103
No, niestety wiem jak wygląda 'standard' w wielu miejscach. Przecież są jeszcze salony fryzjerskie w których się używa wielorazowych ręczników, potem się je suszy i przekłada na dół kupki na której leżą... U kosmetyczki to samo, ręczniki, opaski, narzędzia bez sterylizacji czy chociaż podstawowej dezynfekcji. Henna trzymana kilka godzin 'bo zostało po poprzedniej klientce to później się zużyje', kosmetyki stare albo przelewane byle g do firmowych butelek... Dlatego jak się znajdzie dobre miejsce to warto się go trzymać ;-)
|
Jestem w szoku. Płaci się niemałe pieniążki i takie rzeczy. Ja po tamtych kwasach boję się kosmetyczek.. raczej wolałabym iść do kosmetologa albo dermatologa, który robi takie zabiegi..
Żeby była recepta na znalezienie dobrego miejsca 
Nie spotkałam się u fryzjera z jednorazowymi ręcznikami.. są takie w ogóle stosowane ?
Cytat:
Napisane przez M_aria
Mi w podobny sposób wyszły plamy.
Miałam robioną serie mikrodermabrazji która ścierając kolejne warstwy skóry odsłoniła to co było głębiej a i tak z czasem by wyszło. Szok jakiego doznałam był mega..
Skórę mam prawdopodobnie uszkodzoną od antykoncepcji
|
Cytat:
Napisane przez gosia3103
No tak, o takiej możliwości się nie uprzedza bo by się kobiety bały korzystać z zabiegu ;-) ale nie dziwię się ze byłaś w szoku.
|
OMG! A ja się zastanawiałam nad mikrodermabrazją! I co teraz?
Po każdym zabiegu usuwania przebarwień/blizn mogą wyjść te głębsze przebarwienia?
Edytowane przez asix86
Czas edycji: 2014-07-12 o 18:00
|