Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Administracja UJ / Rachunkowość i controllinG UEK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-12, 17:24   #1
scott94
Przyczajenie

Administracja UJ / Rachunkowość i controllinG UEK

Hej dziewczyny! Mam duży dylemat a niestety mało czasu ,do wtorku przynajmniej musze sie zdecydować :/Moim marzeniem było zawsze pójście na prawo jednak niestety nie dostałam si,ę pomimo podwyższania wyników z matury .W tym roku dostałam sie tak jak napisałam w temacie na administracje na uj i na rachunkowość i controlling na uek i zastanawiam się na co pójść ...O administracji jest pełno na stronach internetowych ,natomiast ten drugi kierunek tzn rachunkowosć i controlling jestz tego co wiem tylko na ekonomicznym w Krakowie i nie ma praktycznie w ogóle na jego temat opinii :/ Może którą z was studiuje ten kierunek albo administrację na uj i by mi mniej wiecej opisała swoje odczucie odnośnie tego kierunku itd .Przyznam szczerze ,że bardziej mnie ciągnie na administracje bo z tego co się dowiadywałam to po pierwszym roku jeśli tylko będę miała odpowiednie stopnie to będę mogła sie przeniesć na prawo .Z kolei po rachunkowości wydaje mi się ,że łatwiej znajdę pracę .Pomóżcie!
scott94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując