|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez asix86
Jestem w szoku. Płaci się niemałe pieniążki i takie rzeczy. Ja po tamtych kwasach boję się kosmetyczek.. raczej wolałabym iść do kosmetologa albo dermatologa, który robi takie zabiegi..
Żeby była recepta na znalezienie dobrego miejsca
Nie spotkałam się u fryzjera z jednorazowymi ręcznikami.. są takie w ogóle stosowane  ?
OMG! A ja się zastanawiałam nad mikrodermabrazją! I co teraz?
Po każdym zabiegu usuwania przebarwień/blizn mogą wyjść te głębsze przebarwienia?
|
Ręczniki jednorazowe to w większych miastach standart. W moim mieście rodzinnym z którego niestety jakiś czas temu się wyprowadziłam były one wszędzie tam gdzie chodziłam. Tu na zad..piu gdzie teraz mieszkam nie ma ich nigdzie i te "salony" też nie prezentują się dobrze.
Co do mikrodermabrazji to wszystko zależy, napewno nie zawsze wychodzi coś z głębszych warstw skóry. Ja antykoncepcję stosowałam od szesnastego roku ( bo taka była moda, bo miałam obfite nieregularne miesiączki) w tym czasie oczywiście korzystałam z solorium i paliłam papierosy, czego robić nie wolno. Myślę że ta skóra wtedy się uszkodziła a wyszło to dopiero po latach kiedy zaczęłam ją złuszczać
|