2014-07-13, 08:30
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Dzień Dobry
Krycha mie też pobolewa, a po wczorajszym sprzątnaiu, które akończyliśmy ok. 20:00 tak mnie bolała krycha, że mecz oglądałam jednym okiem, a ja lubię finały.
Wstawię poóźniej pokoik moich laleczek ;-)
Asix, MAria, Gosia - Dziewczyny bardzo ciekawy temat poruszyłyście o tych przebarwieniach i kosmetykach. Przebarwienia to takie większe plamy? Ja mam piegi całą twarz na zimę zanikają. Lubię zabiegi kosmetyczne, ale ostaio boję się chodzić do przypadkowych, oj różne rzeczy się słyszy i chyba jest juz większa śiadomośc konsumentek.
Podłączam się do Was w tym temacie.
Gosia - polecisz jakiś dobry salon fryzjerski? Nie wiem czy przed samym porodem iść robić włosy czy poczekać te kilka tygodni po. Byłam tygodnie temu i w sumie ładnie mi zrobiła, ale teraz wychodzą odrosty.
Cytat:
Napisane przez justa_1978
Dziewczyny dzisiaj od rana mielismy z mezem fatalny dzien... zaraz po przebudzeniu dowiedzielismy sie, ze brat przyjaciela meza zginal w wypadku samochodowym .... mlody chlopak, 20-letni... pojechal do Niemiec popracowac w wakacje i pojechal do supermarketu z jakims innym Polakiem po zakupy.....i juz go nie ma.... Ledwo wstalismy z lozek, a do meza przyszedl zaplakany przyjaciel, wiec same wiecie .... To jakas masakra...
Nie mam sily na nic... ide spac...
|
Straszna wiadomośc. Przykre, też mama brat troche starszego już 25, ale jak był takim młokosem to też jeździł do Niemiec i to często ;-(
Cytat:
Napisane przez zVenus
chyba dziś mam pospane...
nie mam ostatnio czasu i nastroju żeby pisać...mamy bardzo ciężkie "MOMENTY" ostatnio 
trzymajcie się dziewczyny!
|
Co się dzieję? Myślałam o Tobie ostatnio. Czyżby huśtawki hormonalne?
Może jak się wygadasz to będzie CI łatwiej. Zapraszamy do klubiku.
|
|
|