Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-13, 08:30   #331
pentuerka
Rozeznanie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Dzień Dobry

Krycha mie też pobolewa, a po wczorajszym sprzątnaiu, które akończyliśmy ok. 20:00 tak mnie bolała krycha, że mecz oglądałam jednym okiem, a ja lubię finały.

Wstawię poóźniej pokoik moich laleczek ;-)

Asix, MAria, Gosia - Dziewczyny bardzo ciekawy temat poruszyłyście o tych przebarwieniach i kosmetykach. Przebarwienia to takie większe plamy? Ja mam piegi całą twarz na zimę zanikają. Lubię zabiegi kosmetyczne, ale ostaio boję się chodzić do przypadkowych, oj różne rzeczy się słyszy i chyba jest juz większa śiadomośc konsumentek.

Podłączam się do Was w tym temacie.

Gosia - polecisz jakiś dobry salon fryzjerski? Nie wiem czy przed samym porodem iść robić włosy czy poczekać te kilka tygodni po. Byłam tygodnie temu i w sumie ładnie mi zrobiła, ale teraz wychodzą odrosty.

Cytat:
Napisane przez justa_1978 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj od rana mielismy z mezem fatalny dzien... zaraz po przebudzeniu dowiedzielismy sie, ze brat przyjaciela meza zginal w wypadku samochodowym .... mlody chlopak, 20-letni... pojechal do Niemiec popracowac w wakacje i pojechal do supermarketu z jakims innym Polakiem po zakupy.....i juz go nie ma.... Ledwo wstalismy z lozek, a do meza przyszedl zaplakany przyjaciel, wiec same wiecie .... To jakas masakra...
Nie mam sily na nic... ide spac...
Straszna wiadomośc. Przykre, też mama brat troche starszego już 25, ale jak był takim młokosem to też jeździł do Niemiec i to często ;-(

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
chyba dziś mam pospane...
nie mam ostatnio czasu i nastroju żeby pisać...mamy bardzo ciężkie "MOMENTY" ostatnio
trzymajcie się dziewczyny!
Co się dzieję? Myślałam o Tobie ostatnio. Czyżby huśtawki hormonalne?
Może jak się wygadasz to będzie CI łatwiej. Zapraszamy do klubiku.
pentuerka jest offline Zgłoś do moderatora