Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-14, 07:52   #3054
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Namordowałam się nad tymi zdjęciami
Lekko prześwitywały, ale były ciemne Nie było tak źle, chociaż jednego musiałam robić drugi raz bo za krótki kawałek ucięłam
hehe
no widzisz, to fajnie, że nie podbili ich bielą dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Anula mam pytanie w jakim programie obrabiasz zdjęcia? ten mój przy przycinaniu lubi zżerać jakość :torbs:
Photoshop
a jaki masz? jakości przy samym obcinaniu nie powinno zjadać, jak już to przy zapisywaniu pliku, a to raczej można ustawić ( w PS-ie zresztą też).

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość

no dobra, kiedyś pokombinuję na pewno
będę pamiętać

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość

Nie wiem, może ziemia nie taka, bo przemarzać na 100% nie przemarzają- mam ogródek nad garażem

Mój Małżon wiśni się boi jak diabeł święconej wody- złamał sobie ząb, na takiej ,,wydrylowanej" wiśni
O masz nie zazdroszczę w taka pogodę ale ciacho pewnie mniamuśne wyszło, u mnie teraz szau na brzoskwinie - w tym tygodniu już 3 blacha poszła, będziemy się toczyć wszyscy
może

uuu no to się nie dziwię faktyczne :/ niestety łatwo przepuścić pestkę.
A powiem Ci, że wyszło smaczne, ale nie tak jak się spodziewałam
ooo podaj na brzoskwiniowe, bo za mną chodzi ostatnio

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość

I mam kolejnego Essie. Pewnie się nie spodoba, ale na żywo wygląda moim zdaniem bosko i baaaardzo mi się podoba. Na blogu też jest
mi się podoba, lubię metaliki choć im gładsze tym lepiej, wiadomo

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora