Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
i Jestem 
uff ale wczoraj powypoczywałam taki chillout 
powiem wam tak Energylandia hmmm jak się rozbuduje to będzie na standard europejski całkiem całkiem. Niestety ja co byłam wcześniej w wielu niemieckich parkach mam porównanie i trochę jeszcze brakuje atrakcji ale ogólnie wrażenie na +. Na pewno dla małych dzieciaków jest całkiem si Za to jedna atrakcja to powiem wam że myślałam ze umre ze strachu. Na pewno już w życiu na to nie pójdę Nazywało się space booster i wyglądało jak śmigło i się tak kręciło ja pierdziele dziś mnie bolą mięśnie od zapierania. 
W trakcie wyszliśmy z parku i pojechaliśmy do Oświęcimia do Auschwitz bo mój mąż nigdy nie był i chciał zobaczyć (ja byłam 2 razy ale poszłam z nim i 3) no i tam połaziliśmy z przewodnikiem 3 h później jeszcze wpadliśmy na rynek do Oświęcimia bo Żanetka mówiła że ładny potem obiadek i wróciliśmy jeszcze do tej Energylandi pojeździliśmy na kolejce , poszliśmy do kina 7D (ale frajda ) no i domek. Padłam jak kawka bo tak mnie nogi bolały.
A pozatym to w tak mi zjarało dekolt i buzię że wyglądam jak rak 
Ide nadrobić co tam u was się działo
aaaaa jutro testujemy a moje wszelkie objawy ustały więc to chyba były jakieś wyimaginowane objawy
|